شوهرم نشسته جلو تی وی باگوشی بازی میکنه تو تلویزیون همش از روز زن و مادر حرف میزنن دیروزم بردیم هدیه مامانارودادیم اصلا انگاااار نه انگار 😒ن ی تبریکی ن لبخندی خیلی بی تفاوت😩دیگه دارم ناامید میشم حتما ازکادوام خبری نیس😭
فک کردم فقط من اینطوریم ☺ خواهرم ک پارسال و امسال جفتش و سرویس طلا و ...گرفت زنداداشامم همین ...
از صبح تا شب بپز بشور بساب بچه رو تر و خشک کن به شوهر سرویس بده نازشو بکش یه کوچولو فشار خون داره پدرش همین دو سه ایستگاه با ما فاصله دارن شده تو بیمارستان تا 2شب تنها موندم بخاطر فشارش هیچی چی بگم امروزم دعوا راه انداخت من خیلی سادم خودشم میدونه با یه شاخه گل کلی ذوق میکنم ولی دریغ میکنه حالم از خفتی که میکشم بهم میخوره
واییی دقیقن منم گفتم با ی شاخه گل هم راضیم ولی زحمت نمیکشه بره بخره اونوقت من هرسال سوپرایز و اینا ب ...
وای شوهر منم همینو میگه مخصوصا تو تولدم منم میگرفتم با پس اندازم اونقدر نگرفت که منم امسال براش نگرفتم اخه اخلاقم نداره همیشه نیش میزنه ادمو دلمو به چی خوش کتم اخه نمهوام مقایسه کنم ولی شوهر خواهرم و خواهرم ازمون بزرگن بچه دارن ولی شوهرش بشدت احساساتی و مهربونه کاملا برعکس شوهر من همش گل میخره ناز خواهرمو میکشه به معنای واقعی انسانه ولی من شانس نداشتم