2777
2789
عنوان

شوهرم دهن لقه ....😑

471 بازدید | 22 پست

از اول بخدا من هرجی گفتم و شده و ب پدر مادرش تعریف میکرد چون چندروز بعد اونو ازدهن اونا میشنیدم . 

حالا هم هروقت باهم دعوامیکنیم میره اونطرف و همه متوجه میشن... آبرو نمونده واسم چکارکنم....😔

قبلانم موقع دعوا بزور‌میخواست ب باباش زنگ‌بزنه یا بابام ... ک بلاخره زد و یه آشی درست کرد ک خودشم‌توش مونده و همه رو باهم‌بد کرد‌‌‌...

امروزم ناراحتم‌کرد و باهاش بحثم شد حالا رفته خونه مادرش و همه اونجا جمع هستن...حتما متوجه میشن 😞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سالشه؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

اخ اخ نگوووو مثل نامزد من یکبار شوهر دختر داییم اس داد بهم تبریک نامزد شدنم عصبی شد زنگ زد هرچی ب دهنش اومد ب شوهر دختر داییم گف ابروم رف جلوووش...بعدم تلفن برداشته زنگ زده ب شوهر دختر خاله م ک چرا فلانی پیام داده ب زنم گفتم د اخه ب اون چه ک تو ب اون زنگ میزنی...ب گوش مادرشم رسوند..سر این چیزا تو فکر اینم تصمیم درست بگیرم نامزدیمو بهم بزنم...تا هنوز محضری نشدخ خیلی کارای دیه ام میکنه رو مخمه

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

اووووف نگو خواهر شوهر منم الو تو دهنش خیس نمیخوره هر چی میشه میره اونور میگه از اونورم میاد به من میگه منم حرص میخورم چون بعضی چیزا رو ندونم راحت ترم وقتی هم میگم چرا رفتی گفتی میگه نگفتی نگو😤😤😤😤

میگم اومدیمو من گ و ز ی د م یادم رفت بگم نگو  بازم باید بری بگی؟ 

میگه دیگه اونو میدونم نباید بگم

اگر همسر شما نیز دچار چنین مشکلی هست اولین نکته این است که به این رفتار همسر خود به چشم یک عادت رفتاری نگاه کنید و سعی کنید که به ایشان کمک کنید تا بتواند این عادت رفتاری منفی خود را کنار بگذارد و این نیازمند سعه صدر و تلاش دو جانبه از سمت هر دو نفر شما میباشد برای ترک کردن ،نیاز به تکرار و تمرین است تا ملکه ذهن طرف شود.

از عواقب این رفتار بروی خود بگویید مثلا به او بگوئید که این باعث می شود من مجبور شوم مسایل را از تو پنهان کنم. 

به او متذکر شوید که حریم شخصی هر کس باید مراعات شود وگرنه زندگی دچار مشکل خواهد شد.

۳۷

اووووو

مردک

خب باهاش حرف بزن

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

خیلی جدی خواسته خود را بیان کنید و ناراحتی خود را از این مساله به او نشان دهید. نیازی به بحث و مشاجره نیست. با کمال احترام و محبت می توانید به او نشان دهید چقدر این مساله برایتان اهمیت دارد.👌

نحوه بیان بسیار اهمیت دارد سعی کنید از این جمله استفاده کنید که "نمیتونی تصور کنی چه حس بدی پیدا میکنم وقتی حریم خصوصیم رعایت نمیشه " سعی نکنید او را مقصر جلوه دهید بلکه فقط احساس خود را باو منتقل کنید و از او بخواهید دیگر این کار را تکرار نکند.به ایشان کمک کنید که میزان مراودات خود را کم کند تا مانع از زیاده گویی افراطی شود به او آموزش دهید البته این اتفاق یک‌شبه نمی‌افتد، پس به آن به چشم یک پروژه بلندمدت نگاه کنید.

عزیزم وقتی دعوا شد بگو بزنگ بزنگ تا رسوا عالمت کنم جلوش نگیر ک بفهمه نقطه صعفته اگ زد هم جلوش نگیر ا ...

جالبش اینه ک انکار میکنه. بهش میگم جارچی هستی!  میگه نخیر  مثل تو نیستم....   

من از اولم میخواستم همه جیز بین خودمون بمونه اما اون نزاشت...  جالبه ک یکی از دعوامون رو ب ننش نگفته ننش صداش درومد و گفت هررجی گفتم چی شده نگفت!  خودم‌بهش گفتم نگو . بعد ازون شوهرم همه روبهم ریخت ...

من دیگ قطع رابط کردم با خانوادش تا عید...

برایش توضیح بدهید که این شک‌ها به شما و زندگی مشترک‌تان آسیب می‌زند 

وقتی آقا یا خانمی ازدواج می کند. دوست دارد یک آرامش پیدا کند. درگیری و تلاطم نمی خواهد، جر و بحث نمی خواهد، ناراحتی و درگیری نمی خواهد.

معمولا اگر یکی از همسران عجول، غر زن، پرتوقع، عصبانی، زودرنج، اهل قهر و جر و بحث و اهل گله کردن باشد یا دعوا و درگیری ایجاد کند، در آن صورت همسرش اگر کمی ضعیف هم باشد حرفها و ناآرامی های خود را به جاهای دیگر می برد تا آرام گیرد.

یعنی به جای همسرش ، سنگ صبور دیگری پیدا می کند.

پس گام مهم برای اینکه همسرت حرفهای پیش شما بماند، اینست که شما تحمل شنیدن حرفهای او را داشته باشید.

او ممکن است حرف اشتباه بزند، او ممکن است ضعف داشته باشد. او ممکن است کاری که شما دوست ندارید انجام دهد.

حالا اگر شما صبورانه و با مدارا او را پذیرفتی، او باز هم در کنار شما آرام می گیرد و بی نیاز به کس دیگر می شود.

لیکن اگر در برابر اشتباهات او وارد دعوا و مخاصمه و بحث و قهر کردن، و غمگینی و در خود فرورفتگی یا .... بشوی، باتوجه به ضعیف بودن شوهرت، حتما دوباره به آغوش بقیه می رود و آرام می گیرد.

شما باید زمینه های آرامش و عدم درگیری و بحث و مجادله را در خودتون و همسرتون تقویت کنید.

نه اینکه همسرتان را راهنمایی کنید. بلکه خودتون در عمل آرام و صبور و پذیرا باشید.