2777
2789
عنوان

امروز

179 بازدید | 23 پست

سالگرد ازدواجمون ولی اصلا شاد نیستم بقیه سالها این موقعه در حال گشت و گذار بودیم امسال نشستیم دو خونه زانوی غم بغل گرفتیم 

ک چرا بارداری من پوچ شده اگه آخر هفته ام چیزی معلوم نشه باید سقط کنم ک اصلا من و گه م طاقت نداریم دیگه 😭😭😭

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ک من و همسرم *جا افتاد 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پاشید برید بیرون تو حال زندگی کنید . خدا خیلی مهربونه دوست من . الانتون را برای بعد خراب نکنید الهی دامنت سبز می شه بچه پدر مادر خوشحال می خواد خودتون را شاد نگه دارید 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
ترشیدم من یعنی؟😐

جان؟ 

قوی باش هیچ دلیلی برای ناراحتی نیس

اصلا نمی تونم شاد باشم 😓

میگم هم سنام ازدواج کردن و بچه دارن ینی من ترشیدم؟😐

الان خدایش وسط درد دل من جایی این حرفهاس

نه عزیزم ازدواج خوب هنر ن زود شوهر کردن 

پاشید برید بیرون تو حال زندگی کنید . خدا خیلی مهربونه دوست من . الانتون را برای بعد خراب نکنید الهی ...

استراحت مطلقم 😥😑

میگم هم سنام ازدواج کردن و بچه دارن ینی من ترشیدم؟😐

چند سالته مگه ! ترشیده چیه ! حرف خوبی نیست کیف کن عزیزم ازدواج هم به موقعش می کنی 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
خوب استراحت مطلق یعنی همش باید دراز کش باشی ؟

بله عزیزم یا نشسته یا دراز کشیده 🤗