تورو قرآن...راست میگی؟بهش بگو بیاد یخرده به شوهرمنم یاد بده
آره بنده خدا خیلی ساده و شیرین سورپرایز کرد . به نظرم پسرا یسری چیزا را از خانوادشون یاد میگیرن از نظرم 50 درصد بعد خانواده همسرم حتی سفره هفتسین نمیچیدن تولدم نمیگرفتن برای هم . بعد 50 درصد هم از خانومش یاد میگیره مخصوصا اول ازدواج بعد من خانوادم خیلی تجملاتی بودن و مراسمات مهم بود براشون اومد تو خانواده ما دید چقدر ذوق دارم چقدر برام مهمه تلاش کرد هرچی تولد و مراسم بود میرفتم خونه پدرشوهرم با گل و شرینی و کاذو دیگه مامانشم هفتسین میچینه و حتی زنگ میزنه تولد شوهرت میخوای چکار کنی و ... . اوایل ازدواج خیلی شوهرم استرس میگرفت تو مراسمات و دعوا داشتیم منم تشویقش کردم که نمیخواد مثل بقیه خانوادم مفصل بگیری یا عکس بگیریم اینطرف اونطرف بزاریم ساده انجام بده اونجوری که دوست داری برای خوشحالی جفتمون مثلا پارسال روز زن رفته بود شمع وارمری گرفته بود با یدونه کاکتوس و یدونه کیک قبل اینکه من از سرکار بیام چیده بود تو یکی از اتاقا و من خیلی خوشحال شدم چون میدونه هرچند ساده هم باشه ذوق و عشق کارش مهمه برام دیگه با خیال راحت مراسما را میگیره امسالم برای هفتسین خیلی ذوق داره چون همش میرفت این لوله مقوایی وسط دستمال حوله ای ها و دستمال توالتا را جمع میکرد میگفت میخوام ی چیزی باهاش بسازم منم گفتم بیا هفتسین بسازیم خیلی از پیشنهادم خوشحال شد به نظرم اگر بزاریم با همون سلیقه مردونشون راحت انتخاب کنن همه مراسما براشون جذاب میشه حتی اگر یادشونم رفت بزاریم پای خنگولیای مردونشون مردن دیگه الان شما روز مرد کاری نکن ببین اصلا خودشونم یادشون نیست روزشون بوده واقعا مثل ما خانما حساس نیستن
خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
من شوهرم تو تخت سورپرایزم کرد . اومدم بخوابم تا پتو را زدم کنار دیدم ی جعبه کیک و ی جعبه شی ...
مبارکت باشه عزیزم همیشه به سورپرایزای شیرین.منم سال اول ازدواجمون اینقدر عشق گیتار بودم شوهرم گیتار خرید برام و من ندیده بودم اصلا یهو دیدم رفت از زیر تخت دراورد داد بهم مامانمم خبر داشت باهم دست به یکی کرده بودن
خواستم زنده ش نذارم ولی خودم بعد از دیشب در حال فوتم😶
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸