2777
2789
عنوان

باز امشب یه مناسبتی و من تنها

326 بازدید | 50 پست

سلام خانم من شش ساله ازدواج کردم با عشقم خدا رو شکر خیلی خوشبختم وتمام زندگیمون رو با تلاش هم به دست بیاریم ولی یاد ندارم شوهرم ولنتاین یا روز زن یا تولدم یا سالگرد ازدواج حتی یه شاخه گل برام خریده باشه هیچ وقت منم زنم احساس دارم امشب دیدم اکثر خانم های نی نی،سایت شوهراشون طلا واسشون خریدن الهی همیشه شاد وخوشبخت باشن ولی حسادت کردم وناراحتم

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شوهر من اصلا خونه نیس.چیه این ولنتاین رو مد کردن ولش کن بابا

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

نبابا اقلیت کادو گرفته بودن و اکثرا از اینکه کادو نگرفته بودن و همسرشون به یادشون نبوده و کادو نگرفته ناراضین ..خودت چی؟؟تو این شش سال تمام مناسبتا واسه شوهرت کادو گرفتی؟؟؟؟

خیلی ب نی نی سایتیها اعتماد نکن عزیزم گول ظاهر رو نخور ، مگه همه چی کادوئه تو این شرایط بد اقتصادی من ک روم نمیشه از همسرم چیزی بخوام

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

حتما باید طلا بگیرن؟بخدا خوشحالی وخدشبختی تو گرفتن کادوهای انچنانی نیست ولی درحد توانش باید کادوبگیره من امروز شوهرم برام یه خرس کوچولو گرفت با اینکه حقوقش ماهی ۸تومنه .منم خوشحال شدم ازش تشکر کردم باید میگفتم وااای من طلامیخوام؟جشن انچنانی میخوام؟ماهم مثل تو

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

مرسی ابجی ها شوهرم رو دکل نفتی کار میکنه همیشه،با دخترم تنها هستیم وهیچ کسی هم نداریم ولی شوهرم میگه بیکاری الکی پول خرج کنی تو این شش،سال حتی یه شاخه گل واسم نخرید

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

منم ۶ساله ازدواج کردم.در حسرت یک شاخه گل و تبریک.فقط چند روز پیش پول داد تا از سرش وا کنه.واسش مهم نیستم تا بخواد این مراسمها یادش بمونه.اون پولم فهمید چند روز بعد ولنتاین و روز مادر پشت سر هم افتادن سریع داد تا خیالش راحت شه😒😒😒