2777
2789
عنوان

منوی مهمونی

523 بازدید | 30 پست

فرداشب مهمون دارم نظرتون راجع به این منورو بگین .

جوجه کباب ، رولت ، فسنجون ، خورشت بادمجون ، باقالی پلو ، زرشک پلو ،  سوپ سفید ، سالاد فصل ، سالاد کلم و بقیه مخلفات

تعداد رای : 14
نظرسنجی
دلمه بادمجون
3
21%
خورشت بادمجون
11
78%
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

وای من عاشق خورشت بادمجونم اخ اخ دلم خاس

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
وای من عاشق خورشت بادمجونم اخ اخ دلم خاس

ببخشید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون غذاهای اصلیت مرغ داره خورشت بادمجون بهتره که یه نوع گوشتی هم باشه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

وقت میکنی همه ی اینارو فردا درست کنی؟؟!😶

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

فقط جای من اونجا خالیه

قدمت رو چشم ⁦♥️⁩

چون غذاهای اصلیت مرغ داره خورشت بادمجون بهتره که یه نوع گوشتی هم باشه

ممنونم 💕💕💕

وقت میکنی همه ی اینارو فردا درست کنی؟؟!😶

رولتم اماده است تا اخر شب فسنجونو خورشتم و سوپمم نیمه اماده میشه میشه بقیشم فردا

خورش بادمجون که پلو سفید میخواد نه زرشک پلو،همچنین فسنجون

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷