2777
2789
عنوان

منوی مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 30 پست
غش میکنی  وای  اینهمه   از بیرون بگیر

نه بابا کاری نداره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
باقالی پلو یا زرشک پلو رو با چی بخورن؟ جوجه کباب و فسنجون پلو سفید  و زعفرانی میخاد منوت زباد ...

عزیزم برام متناسبش میکنی ؟ ‌پس پلو زعفرونی بزنم با باقالی پلو ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خورش بادمجون که پلو سفید میخواد نه زرشک پلو،همچنین فسنجون

مرسی که گفتی نذاشتی ضایع بشم 😁

باقالی پلو رو با چی بخورن ؟یا ماهیچه میخاد یا مرغ ابدار .... 

فکر کردم با رولت خوب بشه 😶 حذفش میکنم

عزیزم برام متناسبش میکنی ؟ ‌پس پلو زعفرونی بزنم با باقالی پلو ؟

ببین گلم باقالی پلو یا با مرغه یا با ماهیچه

پلو زعفرانی برای جوجه و خورش خوبه

گوشتی و خورشی چی میخای حتما درست کنی تا بگم؟

خودم باشم فسنجون و پلو زعفرانی میدم با باقالی پلو با مرغ با سوپ و رولت مثلا

ببین گلم باقالی پلو یا با مرغه یا با ماهیچه پلو زعفرانی برای جوجه و خورش خوبه گوشتی و خورشی چی میخ ...

گوشتی چون قورمه سبزی بلد نیستم گفتم بادمجون باشه . رولت گوشت رو هم اماده کردم . فسنجونمم با مرغه . بعد جوجه کبابم که کار اقایونه بر اساس راحتیشون منو بستم 😶 برنج رو الان نمیدونم چه مدلی بپزم

باقالی پلو با گوشت  بزار رولت و خورش بادمجونو حذف کن زرشک پلوتم زرشکشو در حد تزیین بریز زیاد نر ...

رولتم اماده اس 😶

گوشتی چون قورمه سبزی بلد نیستم گفتم بادمجون باشه . رولت گوشت رو هم اماده کردم . فسنجونمم با مرغه . ب ...

برنج سفید بزار نصفیشو با زعفران تزیین کن نصفیشو با زرشک و زعفران

دیگه باقالی پلو نزار

برنج سفید بزار نصفیشو با زعفران تزیین کن نصفیشو با زرشک و زعفران دیگه باقالی پلو نزار

چشم ⁦♥️⁩

خب گوشت خورش. بادمجونو بزار کنار باقالی دیگه بادمجون نزار یا کلا باقالی رو حذف کن مثلا لوبیا پلو بزا ...

پس همون باقالی رو حذف میکنم گوشت خورشتم کنار باقابی میترسم کم بیاد . ممنونم عزیزدلم خیلی لطف کردی 💖