2777
2789
عنوان

خستم😥

123 بازدید | 16 پست

از اینکه بعدازنه ماه انتظاروالتماس خدابهم نی نی دادولی نزدیک یه هفتس دارم خونریزی میکنم تازه توشیش هفتم ومعلوم نیست بمونه بان معلوم نیست بااین اوضاع قلبش تشکیل بشه یا ن از اینکه همش توخونم همش این واون بایدکاراموانجام بدن ولی بازم تایه قدم راه میرم بازم خونریزی لعنتی از بلاتکلیفی خستم ای خدا اگه قراره بمونه که هیچ اگه چرانمیاد

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انشالله خدا دلت رو شاد کنه عزیزم هرچه زودتر برو دکتر اگه خدای نکرده لخته خون و خونریزی زیاد داری م ...

رفتم گفت صبرکن تاده روزفرصت داره قلبش تشکیل بشه

رفتم گفت صبرکن تاده روزفرصت داره قلبش تشکیل بشه

انشالله 

پس توکلت به خدا باشه 

کار سنگین نکن،  استراحت کن،  هرچی خدا بخواد همون میشه

بی اذن خدا برگی از درخت نمیریزه 

عزیزم نمیدونم کدوم سوره ست از اینترنت سرچ کن برای جلوگیری از سقط 

همیشه سبز میخشکد 

برات صلوات میفرستم . تو هم با قاطعیت فکرکن که میمونه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
سلام ، عزیزم چی شدی، ایشالله خوب باشی

سلام مرسی گلم هنوزهیچی البته اگه شوهرم حرصمودرنیاره چون دیروزده دقیقه خونه مامانم نشتم که خونشونم خیلی نزدیکه حالاامروزمیگه بایدبیای خونه خواهرم منم گفتم دوره ونمیتونم پیاده بیام اونم اینقدسرم دادکشیدکه دردم دوبرابرشد

سلام مرسی گلم هنوزهیچی البته اگه شوهرم حرصمودرنیاره چون دیروزده دقیقه خونه مامانم نشتم که خونشونم خی ...

الهی ، چرا تورو درک نمکنه ؟ هنوز خون ریزی داری؟ 

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  
الهی ، چرا تورو درک نمکنه ؟ هنوز خون ریزی داری؟ 

آره گلم فقطدوست داره دورورخانواده خودش باشم