2777
2789
عنوان

نظرتون چیه😭

280 بازدید | 37 پست

سلام خانوما..مامانم پوستش صافه صافه مثل اینه بعد هیچی هم کرم و ..نمیزنه ولی من با اینکه سنم کمه پوستم اصلا خوب نیس و کل چیزایی که استفاده میکنم ایناس:

فیس واش کامان

کرم اب رسان کامان

مرطوب کننده

ضد افتاب کرمپودری مدیسان

بعد چن وقت یه بار هم ماسک میزارم 

مامانم میگه چون این همه چیز میزنی پوستت اینجوریه و از این حرفا منم نمیدونم چیکار کنم

به نظرتون دیگه هیچی کرم نزنم درست میشه ؟؟! اصلا نمیدونم چیکار کنم😭😭پوستم تو خونه خوبه ولی بیرون که میرم تیکه تیکه قرمز میشه و کدر..چیکاررر کنممم...کمک کنینن😭🙏🙏🙏

عمه‌هات اینجوری نیستن احیانن؟ معمولن هرچیزِ گندی که عمه‌ها دارن به ماها میرسه

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محصول لیرانی به پوستت نزن 

بهداشتی ارایشی هارو خارجی بگیر حتما

تنها برند ایرانی که من از مرطوب کنندش خوشم میاد فیروز هست 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بزن عزیزم ازاین چیزای شیمیایی اصلا استفاده نکن.یه چیزی میگم اینارو استفاده کن

اول اینکه هرمیوه ای که خوردی بزن به پوستت.هروقت گوجه استفاده کردی بزن به پوستت.ماست .شیر.عسل.قهوه.هروقت خوردی بزن به پوستت.بعدا تاثییرشو میبینی

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
از دکتر داروخانه بپرسید اخر هرپوستی یک حالتی دارد یکی چرب هست یکی خشک هست وکرم هم باید با دقت مصرف ب ...

یه بار پرسیدم یه چیزی داد بدتر داغون شد پوستم😂😭😑

من خیلی به محصولات کامان مشکوکم 

نه مواد تشکیل دهنده رو نوشته 

نه تاریخ انقضا 

همه ابرساناش هم که یه بو میدن 

اینقدم عطرش زیاده که اگه یه ذره حساس باشی پوستا میسوزونه

رنگشم که زیاده ینی ماده شیمیای رو هر جا تونسته استفاده کرده