والله من کمرم خیلی درد می کرد یکم فقط یکم متمایل یه پهلو همیشه می گفتم حتما دیسک کمره یا چیه یه بار که دکتر کلیه رفتم درست دستشو گذاشت اونجا فشار داد گفت اینجاتم درد می کنه گفتم اره اره اره دکتر از کجا فهمیدی اندازه انگشت شصت یه جاییم داشت سوراخ می شد تو کمرم اهردو طرفش بعدم فهمیدم سنگ کلیه است داروی رواتیسیک می خوردم خوب می شدم اونم به خاطر تحربم ها نمیاد داری دیگه هم اثر نداره
جایی درد میکنه دست میزنم استخوانه اون گلیه هست یعنی؟؟
والله من کمرم بدجور درد می کرد گاهی یه جوری درد می کرد فک می کردم خود استخووه گاهی کناره های استخون ولی قرص کلیه که می خوردم همه درد ها می رفت می گفتم عه انگار کلیه بودا من فک می کردم کمرمه فقط اگه سنگ کلیه باشه یه جاییه که اگه انجا رو خیلی فشار بدی یا یه چیز سفت بزاری زییرش دراز بکشی یکم دردت کم می شه اگه کم اب بخوری دردش زیاد میشه کلیه من روزها دردش قابل تحمل بود شبها خیلی اذیت می کرد هی لحاظ رو جمع می کردم مثل مشت می کردم می زاشتم زیر اونجا که درد می کنهذبعد دراز می کشیدم
یه کاری بکن یا چیز گرم بپچ دور کلیه مثل دور کمر از جنس موی شتر یه چیز پشم اب ولرم هم مثلا 8 لیواو بخور دو روز ببین دردش کم می شه اگه کم شد بدون سنگ کلیه داری
نمیدونم عزیزم خداکنه چیز خطرناکی نباشه میتزسم راستی شیر هم میدم به بچه
بابا سنگ کلیه چیز خطر ناکی نیست که به نظر منم یکم باید خدا تو شکر کنی مثلا اگه تو فامیل کسی بود به کلیه نیاز داشت رو تو حساب نمی کنن این یه دنیا ارزش داره🤣🤣🤣😁😁😁