2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا ببین چطوره

عالیه، خوب بود بهتر شد 👍👍 مبارک باشه، به دل خوش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اونجا که قفل شد ولی خاستم ب گوشتون برسونن  من با افتخار نیومدم تعریف نکردم چرا چرت وپرت بلغور میکنی..اون قضیه هم برای ۱۵ سال قبل بوده و دیگه همچین اتفاق وقیحی  رخ نداد.من فرهنگ و رسم رو گفتم..یکم مودبانه تر هم میتونی انتقاد کنی

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
اونجا که قفل شد ولی خاستم ب گوشتون برسونن  من با افتخار نیومدم تعریف نکردم چرا چرت وپرت بلغور م ...

منم شمارو نگفتم اونایی که قتل انجام دادن رو گفتم بعدش هم همونجا که تعریف کردین باید میگفتین مال چندین سال پیشه و ترویج این خشونت ها و موافقت با اونها کم از قتل نیست

و خدایی که به شدت کافی است
منم شمارو نگفتم اونایی که قتل انجام دادن رو گفتم بعدش هم همونجا که تعریف کردین باید میگفتین مال چندی ...

وای خدای من، من کی گفتم موافقم با این خشونتا😐😐من فقط شدت برخورد رو گفتم..منظورم این بود بعضی جاها چقد بیخیال عین خیالشون نیس مثل این اتفاقی ک برا اون دختره افتاده ک استارتر گفت ولی بعضی جاهای دیگه آبرو و حیثیت چقد مهمه براشون 😐

عاشِخِ لباشک🤪😼😋