maedehhh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 1100 عنوان از دست این مردا 77 بازدید | 9 پست ما رشت هستیم..ایتجا برف سنگین اومده.۵ روزه خونه پدرشوهرم هستیم چون به خاطر برف وضعیت راه ها خراب بودالان ک راه ها باز شده و میخوایم بریم ، شوهرم رفته تو قیافه😑😑😑😑 انگار نه انگار که ما واسه خودمون خونه زندگی داریم😶😶😶 1398/11/24 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۶دلبرخانووووووم۷۶ عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 883 توام هیچی نگو..اگه بهت خوش میگذره بمون..خودت الان بهش بگو دلمون تنگه یکم دیگه بمونیم پیش بابات اینا...مردا خیلی آسون رام میشن هر جا که باشی تو فکر توام💕❤💞👫حس میکنم پیشه منی💑💜💗باور قلب من اینه که ما👑💫تا آخرش مال همیم😍😍ماه قشنگ شبام🌼🌹مثل یه خوابی برام💏💏👫👫👫💏
maedehhh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 1100 توام هیچی نگو..اگه بهت خوش میگذره بمون..خودت الان بهش بگو دلمون تنگه یکم دیگه بمونیم پیش بابات اینا. ... اخه خوش نمیگزره بهم😣 یه خواهر شوهر فضول دارم بدجور رو مخمهاز طرفی هم نگران وضعیت خونمونملولهای اب نترکیده باشن از سرما😥
۷۶دلبرخانووووووم۷۶ عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 883 اخه خوش نمیگزره بهم😣 یه خواهر شوهر فضول دارم بدجور رو مخمه از طرفی هم نگران وضعیت خونمونم لولهای ... تو که به زور باید بمونی...بهتره که لااقل به زبون بیاری که دوس داری بمونی..اینجوری خیلی بهتره...وانمود کن که توام دلت میخواد بمونی هر جا که باشی تو فکر توام💕❤💞👫حس میکنم پیشه منی💑💜💗باور قلب من اینه که ما👑💫تا آخرش مال همیم😍😍ماه قشنگ شبام🌼🌹مثل یه خوابی برام💏💏👫👫👫💏