2777
2789
واااا عجب پادرشوهرایینا اگه به قصد گرفتن میخرن خب چرا میخرن..مادرشوهر من خوبه ولی این جور حرفاش خیلی ...

اونم خیلی ب من تیکه مینداخت منم بچه بودم حالیم نبود،برا اینکه جلو فامیلشون کم نیارن میخرید بعدشم خودش برمیداشت و ب من میگفت تو ارزه نداری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونم خیلی ب من تیکه مینداخت منم بچه بودم حالیم نبود،برا اینکه جلو فامیلشون کم نیارن میخرید بعدشم خود ...

چن سالت بود اونوقتا؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
داخل حموم در نیاوردی؟؟شاید موقع دوش گرفتن درآورده باشی اونجا گذاشته باشی

خودم احساس میکنم گذاشتم روی دراور دخترم رفته چیزی برداشته انداخته. خدا کنه همینطوری باشه. 

چندوقتم بود شناسناممو یادم نمیومد کجا گذاشتم. 

تو ماشین شوهرم پیداش کردم. 

کلا خیلی کم حافظم. 

۱۶

منم ۱۷ سالمه..ولی نسبت به سنم شرایط ی جوری بود خیلی پخته ترم برا اون اصلن نمیزارم اونا کم احترامی کنن برام ینی دمار از روزگارشون در میارم 😁البته نامزدمم زیادی هوامو داره شاید بخاطر اونه..خودمم اتو نمیدم زیاد دستشون😒

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اره تا عمر دارم بهشون فحش میدم ،تازه روز اخر حلقه ای ک برا شوهرم گرفته بودیمو پس ندادن گفتن اینم بجا ...

یا خدا ببخشیداااا ولی عجب گدایی بودن

اره تا عمر دارم بهشون فحش میدم ،تازه روز اخر حلقه ای ک برا شوهرم گرفته بودیمو پس ندادن گفتن اینم بجا ...

چه ادمایی بودن واقعا..... 

خواهر من یه خواستگار داشت یه گوشی ایفون و طلا و اینا هم براش خریده بود ولی وقتی خواهرم گفت نه اصلا حاضر نشد هدیه هاشو پس بگیره