2777
2789

من یه بارتو سطل آشغال پیداش کردم

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم نامزدم همش ی جایی میرفتیم میخاستم چیزی بشورم یا سرویس برم هی از دستم درمیاوردم میزاشتم جایی ...

منم همینجوری بودم ،مادر شوهر عوضیم از قصد دزدیدش ،چند ماه بعدشم گفتم من از  نشونم خوشم نمیاد،اونم دزدیدن بعدشم گفت تو ارزه طلا نگه داشتن نداری بقیه طلاهات باید بیاری من نگه دارم ،ک اوناهم از چنگم دراورد ،منم طلاق گرفتم همه رو کشیدن بالا

حلقه من که فک کنم الان حداقل 5 تومن باشه😭😭😭😭

داخل حموم در نیاوردی؟؟شاید موقع دوش گرفتن درآورده باشی اونجا گذاشته باشی

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
منم همینجوری بودم ،مادر شوهر عوضیم از قصد دزدیدش ،چند ماه بعدشم گفتم من از  نشونم خوشم نمیاد،او ...

واااا عجب پادرشوهرایینا اگه به قصد گرفتن میخرن خب چرا میخرن..مادرشوهر من خوبه ولی این جور حرفاش خیلی بم بر میخوره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
وای منم نامزدم همش ی جایی میرفتیم میخاستم چیزی بشورم یا سرویس برم هی از دستم درمیاوردم میزاشتم جایی ...

اره منم درمیارم موقع خواب و اینا. اونشبم خونه مادرشوهرم بنظر خودم دراوردم گذاشتم روی دراور. خدا کنه اونجا باشه بالاخره پیدا میشه. 

اگه تو جاده که پیاده شدم افتاده باشه که دیگه هیچی😢

اره منم درمیارم موقع خواب و اینا. اونشبم خونه مادرشوهرم بنظر خودم دراوردم گذاشتم روی دراور. خدا کنه ...

انشالا خونه اونا جا گذاشتی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟