2777
2789
زیر مبل و دراور و زیر تخت و هرجایی که مکان مخفی هست که همیشه قایم میکنی رو حتما نگاه کن 

تنها امیدم به خونه تکونی مادرشوهرمه. تازه اون بنده خدا دراور اتاقشم جابجا کرده ولی پیدا نکرده. 

خودم احساس میکنم گذاشتم روی دراور دخترم رفته چیزی برداشته انداخته. خدا کنه همینطوری باشه.  .&n ...

تا پیدا نشده هر وقت خواستی کیسه جارو برقی رو خالی کنی حتما داخل کیسه رو خوب بگرد چیزایی اینجوری ریز رو جارو برقی میکشه

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چطوری رفته بوده؟؟ 

تو انگشتم لق میزد یکم بزرگ بودبرام.آشغالو که انداختم توسطل زباله افتادازانگشتم متوجه نشدم.بعد از دوروز گریه کردن وگشتن دنبالش اون تو پیداش کردم

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
چه ادمایی بودن واقعا.....  خواهر من یه خواستگار داشت یه گوشی ایفون و طلا و اینا هم براش خریده ...

اره برن زیر تریلی همشون،من خودمم یه خاستگار داشتم گوشی و طلا و پول همه چی میریخت ب پام اخرم ک بهم خورد گفت من از ته قلبم برات میگرفتم هیچوقت نمیخامشون

منم ۱۷ سالمه..ولی نسبت به سنم شرایط ی جوری بود خیلی پخته ترم برا اون اصلن نمیزارم اونا کم احترامی کن ...

افرین خیلی خوبه ک از  پس خودت برمیای،من شوهرم زیر دست ننش بود،البته عاشقم بود ولی گدا بازیاش حالمو بهم زد