2777
2789
عنوان

زرنگ بازی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 25 پست
منم طلاهامو فروختم خونه خریدم ولی توقعی از کسی نداشتم مادرم بهم جهیزیه داد شوهرم هیچی نداشت الان خدا ...

خداروشکر.از خونواده شوهرت راضیی؟؟من از شوهرم راضییم ولی احساس میکنم خونوادش خیلی سیاست دارن.

مثلا از روز اول خرید جهیزیه میگفتن ما نداریم.کمتر بگیریم ضروریارو بگیریم فلان و فلان.اون روز شوهرم گفت ما از روز اول گفتیم اینطوری بگیم که توقع زیاد نداشته باشه..

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر.از خونواده شوهرت راضیی؟؟من از شوهرم راضییم ولی احساس میکنم خونوادش خیلی سیاست دارن. مثلا ا ...

نه عزیزم من از خانواده شوهرم راضی نیستم ولی وقتی میبینم شوهرم داره واسه زندگیش تلاش میکنه،زیاد بحث درست نمیکنم ،حوصله ندارم به این حرفا فکر کنم ،دوست ندارم مسئله ای رو کش بدم که ناراحتی پیش بیاد

خداروشکر.از خونواده شوهرت راضیی؟؟من از شوهرم راضییم ولی احساس میکنم خونوادش خیلی سیاست دارن. مثلا ا ...

ان شالله رفتی سر خونه زندگی خودت هرچی نداشتی کم کم بگیر به شوهرتم بگو به خدا هیچی مثه آرامش نیس 

نه عزیزم من از خانواده شوهرم راضی نیستم ولی وقتی میبینم شوهرم داره واسه زندگیش تلاش میکنه،زیاد بحث د ...

اره شوهر منم مث شوهر شماست.اهل تلاش و زحمت کشی

منم دلم نمیخواد بحثی رو کش بدم.عقدم دعاکن بگذره به خوشی

ان شالله رفتی سر خونه زندگی خودت هرچی نداشتی کم کم بگیر به شوهرتم بگو به خدا هیچی مثه آرامش نیس  ...

دقیقا.بخدا برام مهم نیست وسایل.اصلا بهش فک نمیکنم.

همه سیاست ها از طرف مادرشوهرم به شوهرم تزریق میشه!!

اره شوهر منم مث شوهر شماست.اهل تلاش و زحمت کشی منم دلم نمیخواد بحثی رو کش بدم.عقدم دعاکن بگذره به خ ...

ان شالله عزیزم خوشبخت بشی وقتی دوتایی پشت هم باشین مطمئن باش تو همه مراحل زندگی موفق میشین

ان شالله عزیزم خوشبخت بشی وقتی دوتایی پشت هم باشین مطمئن باش تو همه مراحل زندگی موفق میشین

ان شاءالله.دخالت های مادرش کم شه.اصلا خوشم نمیاد ازش:(..الهه ی سیاست هست.

شما هم در برابرشون سیاست داشته باشن 

من کاری به کارش ندارم.اهداف خودم رو پیش میبرم ولی در کنارش بهش احترام میزارم.ولی خدایی اهل زرنگی نیستم.

من کاری به کارش ندارم.اهداف خودم رو پیش میبرم ولی در کنارش بهش احترام میزارم.ولی خدایی اهل زرنگی نیس ...

آفرین عزیزم اگه زیاد دخالت میکنه همه حرفی رو بهش نزن هر کاری میخوای بکنی نگو ،