2777
2789
عنوان

زرنگ بازی؟؟

353 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها.میگم من مادرشوهرم اومد خواستگاری گفت میخوام پول بازنشستگیمو برای شوهر من سرمایه کنه حالا یا کار یا مغازه.بعد از عقد اومد اون پولو خونه خرید برامون.نصف شو داد به برادرشوهرم نصفش براماست.سه دنگ سه دنگ.زرنگ بازیه؟مامانم میگه زرنگ بازیه

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برای جفت پسراش کرده این اصلا بد نیست ک عدالت رعایت کرده 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بنظر من عدالتو حفظ و رعایت کرده هیچ فرقی نذاشته.

ازمن میشنوی نزار حرفای مادرت روت تاثیر بزاره عاقبت خوبی نداره.

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁
بنظر من عدالتو حفظ و رعایت کرده هیچ فرقی نذاشته. ازمن میشنوی نزار حرفای مادرت روت تاثیر بزاره عاقبت ...

از این ناراحتم که باید راستشو میگفت.مثلا میگفت نصف این پول مال اینه نصفش مال اون یکی.از همون روز اول

اگه فقط به برادر شوهرت کمک میکرد به شما کمک نمیکرد اونوقت گلایه نمیکردین

برادرشوهر من زن نداره.۱۷ سالشه.باید میگفت نصفشو میدم ب این نصفشو به اون یکی.اخه اون موقع شوهرم چن ماه بیکار بود

وا نه مگه فقط شوهر شما بچشه

از حرفش ناراحتم که ی نوع دروغه دیگه..

باید میگف نصف برااین نصف برااون.

تو عقد ماشین خرید نصف شوهرم داد نصف خودشون.

الان برا عروسیمون میگن خودتون طلاتونو بفروشین عروسی بگیرین من دیگ ندارم.البته بگم ک جهیزیه هم پای خونواده داماد هستش

برادرشوهر من زن نداره.۱۷ سالشه.باید میگفت نصفشو میدم ب این نصفشو به اون یکی.اخه اون موقع شوهرم چن ما ...

اخه اینایی که شما میگی وظیفه مادرشوهرت نیست حالا اومده یه حرفی زده دیده نمیشه اشتباه کرده ولی دیگه اینجوری نبوده که نخواد به شما چیزی نده بعدم شوهرشما باید این امکانات رو فراهم کنه من بودم از مادر شوهرم تشکر میکردم که کمکمون کرده ماشین داشته باشیم خونه داشته باشیم 

اخه اینایی که شما میگی وظیفه مادرشوهرت نیست حالا اومده یه حرفی زده دیده نمیشه اشتباه کرده ولی دیگه ا ...

خب اومد قول داد گفت کار میزنم بعد تو این موقعی ک شوهرم بیکار بود پولشو داد رو خونه