2777
2789
عنوان

روز مادر 😍💍💝💞💟

296 بازدید | 29 پست

سلام خانومااااا 

من 9 ماهه نامزدم اول خواستم چیزی برا مادرشوهرم نگیرم اما الان دودلم 

چیکار کنم به نظرتون؟ شما جای من بودین می‌گرفتیم یا نه؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بگم که عقد نکردیم... و تا ماه دیگه مادرشو نمیبینم 

100 هزار پول خوبه؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .عروس خانوما معمولا وقتی عقدن واسه مادر شوهر کادوی چشم گیری میگیرن ..تو هم یه چیز خوب بگیر .

اوهوم باشه حتما😍میدونم سرویس چاقوی آشپزخونه لازم داره میگم اونو بگیرم

خانوما

من این ماه شوهرم ی مشکلی براش پیش اومد بعد خیلی هزینه کرد

الان امشب بهم گفت

پیشاپیش روزت مبارک و برات جبران میکنم حتما عید اما این ماه در توانم نیس

بنابراین کادویی برام نمیگیره

اما حالا منم برا مامانش کادو نخرم

همین جمعه که خونشون دعوتیم ی جعبه شیرینی بگیره شوهرم و وقتی رفتیم تبریک بگیم

همین

زشته

خانوما من این ماه شوهرم ی مشکلی براش پیش اومد بعد خیلی هزینه کرد الان امشب بهم گفت پیشاپیش روزت م ...

اگه دستت تنگه نه نگیر همین خوبه عزیزم 

خودم پس انداز دارم

میتونی یه روسری چیزی بگیری 

میتونی یه روسری چیزی بگیری 

عزیزم ازمنی که ده ساله ازدواج کردم گوش بگیر چیزی نگیر.وظیفه میشه واست.بذاعقدکنی رفت وامدکنی ببینم چجورآدمیه.الان اونابایدبرات خرج کنن

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
خانوما من این ماه شوهرم ی مشکلی براش پیش اومد بعد خیلی هزینه کرد الان امشب بهم گفت پیشاپیش روزت م ...

نه چیش زشته.وقتی پول نیست براتوبخره.پس پولتونگهدارواسه خرج ضروری.نشون بده تو مهمترینی .

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
نه چیش زشته.وقتی پول نیست براتوبخره.پس پولتونگهدارواسه خرج ضروری.نشون بده تو مهمترینی .

افرین

مشکل منم همین

سر جمله اخرتع

حس میکنم

اگه‌من از پس انداز خودم کادو بخرم

شوهرم فک میکنه حالا مادرش واجبتر بوده تا من

متوجه این چی میگم