2777
2789
عنوان

روز مادر 😍💍💝💞💟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست
خانوما من این ماه شوهرم ی مشکلی براش پیش اومد بعد خیلی هزینه کرد الان امشب بهم گفت پیشاپیش روزت م ...

منم شوهرم درامدش زیادنبوداین ماه.خودم پیش پیش بهش گفتم توهروقت داشتی خودتوثابت کردی بهم.انتظارکادوندارم.نری توفکرش

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
منم شوهرم درامدش زیادنبوداین ماه.خودم پیش پیش بهش گفتم توهروقت داشتی خودتوثابت کردی بهم.انتظارکادوند ...

منم شوهرم خدایی مناسبتا دیگه همیشه یادشه

اما اینماه خیلی هزینه جلو روش بود

سر همین مدام میگه برات جبران میکنم

من خودمم توقعی ندارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افرین مشکل منم همین سر جمله اخرتع حس میکنم اگه‌من از پس انداز خودم کادو بخرم شوهرم فک میکنه حال ...

افرین اینجوری بدعادت میشه.پس اندازتوبردارلازمت میشه بعدا.

منم شوهرم خدایی مناسبتا دیگه همیشه یادشه اما اینماه خیلی هزینه جلو روش بود سر همین مدام میگه برات ...

خوب رامته پرروش نکن😂

افرین اینجوری بدعادت میشه.پس اندازتوبردارلازمت میشه بعدا.

همیشه همین پس اندازا به دردم خورده

الان چندوقت دیگه صاحبخونه بهمون قیمت بده برا خون ه مادرشوهرم اینا اصلا به روی خودشون‌نمیارن

فقط میزارن روز اسباب کشی میان ببینن چ خونه ای گرفتیم همین

همیشه همین پس اندازا به دردم خورده الان چندوقت دیگه صاحبخونه بهمون قیمت بده برا خون ه مادرشوهرم این ...

ماشالله خودت بهترمیدونی.مازنا این پس اندازا رو باخون دل جمع میکنیم وازخرجامون میزنیم.پس بذا بزنیم به زخم زندگی خودمون.تبریک ویه جعبه شیرینی کافیه

عزیزم اگع میدونی تا اخر عمرت اینگارو انجام میدی 

یعنی همیشعععع روز مادر براش کادو میگیری بگیرررر 

اما اگر فک میکنی بعدش ب هر دلیلی اینکارو نمیکنی 

نگیر 

فقط یه تبریک بگو 

عزیزم بزار اینجوری بدتر ک  قبل ازدواج بگیری 

اما بعدش نه 

میگن دستت زیر سنگ بوده

همیشه همین پس اندازا به دردم خورده الان چندوقت دیگه صاحبخونه بهمون قیمت بده برا خون ه مادرشوهرم این ...

حتی اگه هم نیازت نباشه واسه خودت خرج کن.به خودمون که احترام میذاریم شوهرهم یادمیگیره مهمیم وبایداحترام بذاره .

خب پس تصمیم مو گرفتم همون شیرینی میگیریم میریم

اره عزیزم.اگه داشته باشیم مشکلی نیست.ولی وقتی نیست پدرومادربایدیادبگیرن به همون تبریک راضی باشن.روزتم پیشاپیش مبارک

عزیزم ازمنی که ده ساله ازدواج کردم گوش بگیر چیزی نگیر.وظیفه میشه واست.بذاعقدکنی رفت وامدکنی ببینم چج ...

مرسی از راهنماییت عزیزم خودمم اول همین تصمیمو داشتم زنگ بزنم تبریک بگم اما تاپیکا اینجا رو دیدم دودل شدم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
من ک ی شومیز مجلسی گرفتم 220 تومن واس مادرشوهرم ی ساله عقدم 

چ مادرشوهر باکلاسی شومیز میپوشه 😂😍😍دستت درد نکنه عزیزم 😘😘

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
مرسی از راهنماییت عزیزم خودمم اول همین تصمیمو داشتم زنگ بزنم تبریک بگم اما تاپیکا اینجا رو دیدم دودل ...

خواهش میکنم فدات.ببخشیدنت نداشتم.دیرجواب دادم.اره بهترین کاره .ان شالله خوشبخت بشی گلم