هانا6976 مدیر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 عنوان روز مادر 😍💍💝💞💟 | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست سلام خانومااااا من 9 ماهه نامزدم اول خواستم چیزی برا مادرشوهرم نگیرم اما الان دودلم چیکار کنم به نظرتون؟ شما جای من بودین میگرفتیم یا نه؟ من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿 1398/11/23 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aabb70 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1497 خانوما من این ماه شوهرم ی مشکلی براش پیش اومد بعد خیلی هزینه کرد الان امشب بهم گفت پیشاپیش روزت م ... منم شوهرم درامدش زیادنبوداین ماه.خودم پیش پیش بهش گفتم توهروقت داشتی خودتوثابت کردی بهم.انتظارکادوندارم.نری توفکرش طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
63hasti عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 16232 منم شوهرم درامدش زیادنبوداین ماه.خودم پیش پیش بهش گفتم توهروقت داشتی خودتوثابت کردی بهم.انتظارکادوند ... منم شوهرم خدایی مناسبتا دیگه همیشه یادشهاما اینماه خیلی هزینه جلو روش بودسر همین مدام میگه برات جبران میکنممن خودمم توقعی ندارم
aabb70 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1497 افرین مشکل منم همین سر جمله اخرتع حس میکنم اگهمن از پس انداز خودم کادو بخرم شوهرم فک میکنه حال ... افرین اینجوری بدعادت میشه.پس اندازتوبردارلازمت میشه بعدا. طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
aabb70 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1497 منم شوهرم خدایی مناسبتا دیگه همیشه یادشه اما اینماه خیلی هزینه جلو روش بود سر همین مدام میگه برات ... خوب رامته پرروش نکن😂 طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
63hasti عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 16232 افرین اینجوری بدعادت میشه.پس اندازتوبردارلازمت میشه بعدا. همیشه همین پس اندازا به دردم خوردهالان چندوقت دیگه صاحبخونه بهمون قیمت بده برا خون ه مادرشوهرم اینا اصلا به روی خودشوننمیارنفقط میزارن روز اسباب کشی میان ببینن چ خونه ای گرفتیم همین
aabb70 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1497 همیشه همین پس اندازا به دردم خورده الان چندوقت دیگه صاحبخونه بهمون قیمت بده برا خون ه مادرشوهرم این ... ماشالله خودت بهترمیدونی.مازنا این پس اندازا رو باخون دل جمع میکنیم وازخرجامون میزنیم.پس بذا بزنیم به زخم زندگی خودمون.تبریک ویه جعبه شیرینی کافیه طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
ghmohanna عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 868 عزیزم اگع میدونی تا اخر عمرت اینگارو انجام میدی یعنی همیشعععع روز مادر براش کادو میگیری بگیرررر اما اگر فک میکنی بعدش ب هر دلیلی اینکارو نمیکنی نگیر فقط یه تبریک بگو عزیزم بزار اینجوری بدتر ک قبل ازدواج بگیری اما بعدش نه میگن دستت زیر سنگ بوده
aabb70 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1497 همیشه همین پس اندازا به دردم خورده الان چندوقت دیگه صاحبخونه بهمون قیمت بده برا خون ه مادرشوهرم این ... حتی اگه هم نیازت نباشه واسه خودت خرج کن.به خودمون که احترام میذاریم شوهرهم یادمیگیره مهمیم وبایداحترام بذاره . طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
63hasti عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 16232 حتی اگه هم نیازت نباشه واسه خودت خرج کن.به خودمون که احترام میذاریم شوهرهم یادمیگیره مهمیم وبایداحتر ... خب پس تصمیم مو گرفتمهمون شیرینی میگیریم میریم
aabb70 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1497 خب پس تصمیم مو گرفتم همون شیرینی میگیریم میریم اره عزیزم.اگه داشته باشیم مشکلی نیست.ولی وقتی نیست پدرومادربایدیادبگیرن به همون تبریک راضی باشن.روزتم پیشاپیش مبارک طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 عزیزم ازمنی که ده ساله ازدواج کردم گوش بگیر چیزی نگیر.وظیفه میشه واست.بذاعقدکنی رفت وامدکنی ببینم چج ... مرسی از راهنماییت عزیزم خودمم اول همین تصمیمو داشتم زنگ بزنم تبریک بگم اما تاپیکا اینجا رو دیدم دودل شدم من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
nargessesham عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 227 من ک ی شومیز مجلسی گرفتم220 تومن واس مادرشوهرمی ساله عقدم you 💋are the best thing thatever🥀 happend to my Life💕. تو بهترین اتفاق زندگیمی👑
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 من ک ی شومیز مجلسی گرفتم 220 تومن واس مادرشوهرم ی ساله عقدم چ مادرشوهر باکلاسی شومیز میپوشه 😂😍😍دستت درد نکنه عزیزم 😘😘 من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
nargessesham عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 227 چ مادرشوهر باکلاسی شومیز میپوشه 😂😍😍دستت درد نکنه عزیزم 😘😘 مرسی گلمچهل سالشع عزیزم you 💋are the best thing thatever🥀 happend to my Life💕. تو بهترین اتفاق زندگیمی👑
aabb70 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1497 مرسی از راهنماییت عزیزم خودمم اول همین تصمیمو داشتم زنگ بزنم تبریک بگم اما تاپیکا اینجا رو دیدم دودل ... خواهش میکنم فدات.ببخشیدنت نداشتم.دیرجواب دادم.اره بهترین کاره .ان شالله خوشبخت بشی گلم طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.