2821
2789
عنوان

سرکلاژ😨

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 30 پست
رفتم سونو ان تی..مشخص شد طول سرویکسم31هست.که دکترم گفت کوتاهه باید سرکلاژ بشی

برا من تو ان تی هیچ نگفت.یعنی اگر کم بود بهم میگفت؟یا اصلا چک نکرده.

چون دکتر فقط نوشته بود ان تی.اسمی از سرویکس نیاورده بود

ممنونم جواب دادی گلم..با اینکه به دکترم اعتماد دارم ولی ترسیدم خدایی نکرده کیسه آبی چیزی پاره شده با ...

خواهش میکنم عزیزم.فقط اینم بدون احتمال عفونت گرفتن تو سرکلاژ زیاده حواست باشه اگه ترشحات زرد یا سبز دیدی به دکترت بگی و دارو بگیری.انشاللا بارداری خوبی داشته باشی.التماس دعا.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم قراره بشم و خیلی میترسم

منم میترسیدم ولی خداروشکر دردی نداشتم یه کوچولو سوزش داشتم فقط.چون بیهوشت میکنن..فقط دلدرد پریودی بعدش اذیت کنندس که اونم زیاد تجربش کردیم😊

فقط پیش یه دکتر ماهر برو

خواهش میکنم عزیزم.فقط اینم بدون احتمال عفونت گرفتن تو سرکلاژ زیاده حواست باشه اگه ترشحات زرد یا سبز ...

بازم ممنون از راهنماییت.واقعا نمیدونستم

اینچیزا رو باید ماما تذکر بده که دلشون نمیاد حرف بزنن..هرچی ازش میپرسیدم لکه بینی دارم طبیعیه یا نه میگفت از بتادینه!!؟

اصلا توضیح نمیداد تا کی اینجورم!طبیعیه غیر طبیعیه

از دکترم بپرسم قشنگ راهنماییم میکنه ولی ندیدمش

برا من تو ان تی هیچ نگفت.یعنی اگر کم بود بهم میگفت؟یا اصلا چک نکرده. چون دکتر فقط نوشته بود ...

نه اگه کم بود حتما میگفتن بهت..

منم چیزی از سرویکس و سرکلاژ نمیدونستم..

تا اینکه جواب سونو رو دادم دست دکتر گفت رحمت کوتاهه

البته من چون آی وی اف کردم و دوقلو دارم اینجوریم..شما نگران نباش .ان شالله به سلامتی به دنیاش میاری گلم

نه اگه کم بود حتما میگفتن بهت.. منم چیزی از سرویکس و سرکلاژ نمیدونستم.. تا اینکه جواب سونو رو دادم ...

مرسی عزیزم که جواب دادی.

انشالله که وروجکاتو صحیح و سالم بغل بگیری🌹⁦❤️⁩🌹⁦❤️⁩

آره خودم خیلی میترسم

خیلی ریسکش بالاست نمی خوام بترسونمت خدایی نکرده چند سرویکست؟ بعدم بنظرم بگو دکترت برات شیاف و امپول پرولوتون بنویسه و استراحت کنه نصف راه رو اومدی بقیشم سپری میشه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد