2777
2789
عنوان

در جستجوی کار

129 بازدید | 15 پست

سلام.من کارشناس علوم ازمایشگاهیم یه مدت از کار فاصله گرفتم حالا میخوام دوباره برم سرکار ولی هرجا که میرم فرم پر میکنم و میگن خبر میدیم ولی هنوز هیچ خبری نشده دارم دیوونه میشم میترسم اخر بیکار بمونم😢😢😢😢😢😢  

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3898850/نماز-استغاثه-حضرت-زهرا-و-حاجت-گرفتن خانم های عزیز،اگر موافق باشید روز جمعه باهمدیگه نماز استغاثه حضرت زهرا رو به جای بیاریم و از خداوند و حضرت زهرا برای همدیگه و خودمون طلب یاری کنیم و حاجت بطلبیم

لطفا یک صلوات برای حاجت روایی مهمانم کن🙏🏻❤

خیره  ان شالله 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3898850/نماز-استغاثه-حضرت-زهرا-و-حاجت-گرفتن خانم های عزیز ...

ما که نماز  نداریم  چه کنیم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چیز عجیبی نیست.ان شاالله بزودی استخدام بشی

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

دوستم از رشته ات و حقوقی که قبلا می گرفتی راضی بودی؟ 

به نظرت این رشته برای پسر ها میتونه درامد زا باشه؟ (برای پسرم می پرسم) 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

[QUOTE=124030001]https://www.ninisite.com/discussion/topic/3898850/نماز-استغاثه-حضرت-زهرا-و-حاجت-گرفتن خانم های عزیز ...[/Qانشالله

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  
دوستم از رشته ات و حقوقی که قبلا می گرفتی راضی بودی؟  به نظرت این رشته برای پسر ها میتونه درام ...

والله حقوقش خیلی ناچیزه البته توی ازمایشگاههای خصوصی بنظر من و حتی اقایونی که این رشته رو خوندن برای  پسرا اصلا خوب نیس.حتی خیلی از پسرای ما انصراف دادن

والله حقوقش خیلی ناچیزه البته توی ازمایشگاههای خصوصی بنظر من و حتی اقایونی که این رشته رو خوندن برای ...

خیلی ممنونم از توضیحاتت

به نظرت برای یک پسر تو رشته تجربی، کدوم رشته دانشگاهی بهتره؟ 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خیلی ممنونم از توضیحاتت به نظرت برای یک پسر تو رشته تجربی، کدوم رشته دانشگاهی بهتره؟ 

بینایی سنجی پزشکی دندانپزشکی

خیلی ممنونم از راهنمایی شما 

خواهش میکنم عزیز دلم انشالله که پسرت موفق باشه