2777
2789
عنوان

بنظرتون موهامو چه مدلی کوتاه کنم

117 بازدید | 11 پست

موهام یدست بلنده تا کمرم جلوی موهامو دودلم کوتاه کنم یا نه الان بامامانم اومدم میگم یه مدلی بدم ولی خب اغلب اوقات باحجابم میترسم دردسر شه برام 

سلام دوستان لطفا برای تاپیک لعنتی من گزارش بزنید تاپیکم پاک بشه مرسی. 

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا کوتاه نکن بزار همش یدست بلند باشه

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

تیکه ای😍

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏