گفتم شوهرم یه خانم برا امور مالی گرفته بود بهش شک داشتم صبحی دختره بی شرف به شوهرم پیام داد اسم کوچیکشو گفت بعد شوهرم گفته بود جان دلم عزیزم اونم گفته بود بیدارشدی منم اینقد خودمو زدم شوهرم گفت غلط کردم گناه کردم ببخش گفتم بیرونش کن گفت نمیتونم ابرومو میبره یه عالمه کارامو میکنه زیر بار نرفت گفت باهاش برخورد میکنم گفتم این خود شیطانه چرا زندگیمو فروختی بچم از ساعت پنج داره گریه میکنه میگه اگه بره ورشکست میشم میرم زندان تازه مالی سروسامان گرفته الان من چکار کنم گفت ببخش اشتباه کردم از این به بعد با وجوداون دختر میخوام ایمانمو حفظ کنم من چکار کنم اگه به خانوادم بگم زندگیم میپاشه اگه برم شرکت به دعوا . شوهرم یه عالمه سفته داده به طرف حساباش میگه تو با بخششت منو نجات بده چکار کنم این دختر هرروز کنارشه خودش گفت باید باوجود اون خودمو درست کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چرا دختره بندازه بیرون میفته زندان؟نکنه سفته به جای مهریش داده بهش😏
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯