2777
2789
عنوان

نکاتی ناب از قانون جذب

3609 بازدید | 56 پست

سلام به همه دوستان عزیزم. در این تاپیک قراره نکات و پرسش و پاسخ های متداول در قانون جذب رو بفرستم.

مثل همه تاپیکهام در این زمینه میگم که با مخالفین در حوزه جذب یا دوستانیکه به طور سطحی قانون جذب رو کار میکردن و نتیجه نگرفتن من هیچ گونه بحثی ندارم و قصدم اگاهی دادن به اون دسته از دوستانی هست که خواهان اگاهی هستن☺️

اگر قصد یاد گرفتن اصولی و نحوه جذب کردن ارزوها رو دارین این تاپیک اموزشی نیست و از منابع  معتبر پیگیر باشین مثل کتابهای در این حوزه و یا دوره های اساتید .

مطالب من بر اساس گفته های استاد عباسمنش هست چون من شاگرد ایشونم و به این افتخار میکنم . امیدوارم در کنار هم مطالب خوبی رو یاد بگیریم.

تاپیکهای قبل من که درباره این مبحث  میتونید بخونید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3846538&slug=یکی-از-دلایل-دوری-ثروت-از-ما&postId=123699967

تاپیک شانس

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3806385&slug=بیاین-بهتون-توضیح-بدم-شانس-وجود-داره-یا-نداره&postId=123695370

و تمرینات 28 روزه قانون جذب که خودم طرحش کردم بر اساس تمرینات شکرگزاری نیستش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3764058&slug=28-روز-با-قانون-جذب&postId=123919059

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

من واقعااااا اعتقاد دارم

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#نکته

مهم ترین ویژگی عزت نفس که می توان آن را بالاترین درجه از عزت نفس نامید، توانایی کنترل ذهن نام دارد.

توانایی کنترل ذهن یعنی، رسیدن به مرحله ای از اعتماد و توکل به خداوند که قادر بود به واسطه ایمان بی قید و شرط به وعده ی «أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ»، خداوند را برای تکیه کردن و پشت و پناه دانستن کافی دانست و مصداق آدمهایی شد که با تکیه کردن به این پیشنهاد خداوند– به عنوان سیستمی که مقرر کرده هر فردی فقط نتیجه ی باورها، فرکانس ها، هماهنگی یا ناهماهنگی، اعتماد یا عدم اعتماد خودش با این سیستم را تجربه کند- باور کرده اند.

و در یک کلام، تنها و فقط تنها این فکر را در ذهن چسباند و بر نگه داشتنش در ذهن ممارست ورزید و در لحظات حساس نجواها به آن پناه جست که می گوید:

وَتَوَکَّل عَلَى اللَّهِ ۚ وَکَفىٰ بِاللَّهِ وَکیلًا

و بر خدا توکّل کن، و همین بس که خداوند حافظ و مدافع باشد!

فردی که به این مرحله از عزت نفس و توانایی در کنترل ذهن برسد، می تواند به جایی برسد که فارغ از حرف مردم، فارغ از تایید یا عدم تایید شدن توسط آدمهای مهم زندگی اش، می تواند شیوه ای را برای زیستن انتخاب و تجربه کند کهخودش با فکر و ادراک به آن رسیده و به درستی اش اعتقاد دارد.

اینجا همان مرحله ای است که فرد می تواند، با برداشتن ماسک ها، سبکبال شود و  آرامش حقیقی را تجربه کند.

اینجا همان مرحله ای است که تمرکز و انرژی اش را به جای تلاش های طاقت فرسا و بیهود برای اثبات برحق بودنش یا راضی کردن دیگران، صرف راضی کردن خودش می کند.

چنین فردی قطعا مشمول هدایت خداوند در مسیر نیکی ها و آسان شدن برای آسانی هاست.

تنها چنین فردی به واسطه ی روی برگرداند از حاشیه های بی فایده؛ فرصت پیگیری علایقش و شناختن اهداف واقعی اش  دارد و فضای بروز توانایی های وجودش برای تحقق آن خواسته ها را آزاد گذاشته و راه اتصال به هدایت خداوند را باز نگه داشته است.

به همین دلیل و تحقق آنها، ظرف وجودش را بزرگتر و پذیرای نعمت های بیشتر می کند.

زیرا این همان مسیری است که خواسته ها تحقق می یابد و  ظرف وجودمان پذیرای نعمت های بیشتری می شود که خداوند وعده ی بی برو برگشت اش را در این مسیر داده است.

این همان مدار وَ لَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبُّکَ فَتَرْضی‏است و  افرادی که برای بیشتر ماندن در این مدار و کنترل هر لحظه ای ذهن شان، از دیروزٍ خود سبقت می گیرند و بر این مسیر مداومت می ورزند، برخورد با نعمت های بیشتر در هر لحظه،پاداشی قطعی است که خداوند تضمینش را داده است.

https://t.me/joinchat/AAAAADv2zerztKemw6wN3A

👈بودن شما در این کانال، اتفاقی نیست👉

#ترس

همه آدمها در زندگی شان ترس هایی دارند. ترس از تنها ماندن، ترس از فقر، ترس از بیماری، ترس از ورود به یک محیط جدید، ترس از شروع یک مسیر جدید، ترس از دست دادن و…

اما حقیقت این است که ترس ها، جز توهماتی بیش نیستند. توهماتی که فقط زاییده نجواهای ذهن است.

ترس مهم ترین اسلحه شیطان است تا نتوانیم به انر‌ژ‌‌ی‌‌ی هدایتگری اعتماد کنیم که وعده‌ی هدایت ما به سمت نتایج دلخواه‌مان را داده است آنرا خدا نامیده‌ایم.حواست از آنچه که می خواهی بردارد و از حرکت در مسیر خوشبختی، نا امیدت سازد.

اما وقتی درحالیکه می ترسی، با اعتماد به این انرژ‌‌ی‌، قدم ها را نیز برداری و بر آن ترس ها بتازی، شیطان ذهنت خلأ سلاح می‌شود. آنوقت جهان برای پاداش دادن به چنین جسارتی، درها را برایت باز می‌کند و نه تنها به خواسته‌هایت می‌رسی‌، بلکه به خاطر این اعتماد و  نگران نبودن درباره نتیجه‌ی نهایی‌، می‌توانی از مسیر تحقق خواسته‌هایت لذت ببری و این احساس خوب‌، تو را رشد می‌دهد و وارد مدارهای بالاتری می‌کند.

مهم ترین موفقیت های زندگی ات در لحظه ای رقم می خورد که تصمیم می گیری با هر ترسی مواجه شوی که ذهنت را درگیر نموده است.

تنها راه غلبه بر ترس، تقویت عزت نفس و ساختن باورهای توحیدی است. هرچه عزت نفس ات بیشتر شود، هرچه نگاه توحیدی تری بسازی، قدرت غلبه بر ترس هایت و سرعت تصمیم گیری برای حمله به ترس ها در تو بیشتر می شود در نتیجه کمتر با ترس هایت می مانی. زیرا بدتر از چیزی که از آن می ترسی، درگیری های ذهنی است که به خاطر آن ترس ها داری.

غلبه بر ترس، مهم ترین و بزرگترین لطفی است که می توانی در زندگی، به خودت داشته باشی. زیرا رها می شوی و برای یک ذهن رها، هیچغیرممکنی وجود ندارد.

عضله غلبه بر ترس و نماندن در ترس، بوسیله ساختن عزت نفس ات تغذیه می شود.

به نظرم من، شجاعت مهم تر از دانش، هوش یا هر عامل دیگری برای موفقیت است. شجاعت نتیجه ایمان، عزت نفس و باورهای توحیدی است. شجاعت، نتیجه مسلم  ایمان و تسلیم بودن در برابر خدا به عنوان نیرویی است که برگی بی اذن او از درخت نمی افتد و بر او مقرر است تا حامی هر فردی باشد که می خواهد بر ترس هایش حمله نماید.

وقتی به موفقیت های زندگی ادمهای موفق نگاه کنین، رد پای توکل برای غلبه بر یک ترس، در جای جای آنها دیده می شود. همه موهبت ها، برکت ها و نعمت های خداوند وقتی وارد زندگی اشون شده که توکل به او را به شکل حرکت بر آن ترس ها نشون دادن و اجازه ندادن تا ترس هاشون بر اونها حکومت کند.

همه الهامات و هدایت ها را وقتی دریافت کرده ان که توانسته ان با وجود ترس، متوکل و جسور باشن و اقدام کنن. هرچه بیشتر این کار را انجام داده ان، ترس هاشون کمتر شده و جسارتشون قدرت بیشتری گرفته.

بنابراین اگر داشتن خواسته ای در زندگی برایت مهم است، باید بهایش را با نشان دادن جسارت و شجاعت در غلبه بر آن ترس، بپردازی. آنوقت است که جهان به خدمت تو می آید و هدایت ات می کند.

افزایش ارتعاش به معنی مثبت اندیشی انگیزشی که همه جا مد شده نیست. ما نمی خوایم توی توهم باشیم.

اینجا ما یه لیوان داریم که نصفش پره.

مثبت اندیشان توهمی: وای چقدر آب توی لیوانمه. اندازه یک دریا آب اینجاست. من دارم توی آب غرق میشم. ما می تونیم. من همه جا رو دریا میبینم.

منفی باف ها: خدایا من چقدر بدبختم. چرا شانس من اینطوریه. چرا همیشه لیوان من خالیه. چرا از بقیه پره از من نه. آخه بدبختی هم حدی داره. این نصفه رو نمی شه پر کرد. من تا آخر عمر باید با این خالی بودن سر کنم. چقدر حس بدیه خالی بودن.

واقع بین مثبت نگر: من یک لیوان دارم و این عالیه. درسته که نصفه لیوانم خالیه ولی نصفش هنوز پره. می خوام از اون نصفه پر لذت ببرم. و با عشق نصف خالی رو هم پر کنم.چه راههایی دارم که نصفه دیگه رو پر کنم؟

#روابط

شکستهای مکرر اونم ازون خیانت و طرد شدن چندتا علت  میتونه داشته باشه

مثلا ممکنه علت نپذیرفتن خودتون به عنوان یه ادم دلبر و جذاب باشه :

این مورد خیلی احتمالش زیاده ،

یعنی اینکه تو کلا فکر میکنی اون طرف از سرتم زیادیه و خیلی مایه گذاشته که شمارو انتخاب کرده برای دوستی یا ازدواج ،

هیچ دلیل قانع کننده ای هم برای این طرز فکرتون نداریدا فقط چون خودتونو به عنوان یه ادم موردقبول باور ندارید مدام اینطور فکر میکنید

مسلما باتکرار این طرز فکر اشتباه درمورد خودتون بعد از مدتی که رابطه ی انرژیکی بااون طرف مقابل برقرار کردید این فکرتون به اون شخص منتقل میشه و اون توی ذهنش به این فکر میرسه که شما ازون خیلی کمترید و میتونه بهتر ازشما گیر بیاره

این بدترین حالت از دست دادن یه رابطه برای شماست که بافکر خودتون رابطه اتونو خراب کردید و طرف مقابلو دو دستی تقدیم شخص سوم کردید

حالا چطور متوجه شید این درمورد شما صدق میکنه و راه حل چیه ؟

بشینید از خودتون سوال بپرسید:

ایا من مستحق فرد یا همسری وفادار هستم؟ اگر گفتید "خیر"  بپرسید:

چرا مستحق نیستم؟

مثلا ممکنه جواب بدید : چون به اندازه کافی خوشگل نیستم ،یا پولدار نیستم یاخونواده ام سطح پایین هستن یا .....

روی این موارد باید کار کنید چه با علوم درمانگری چه با تمرینات قانون جذب مثل تمرینات دوست داشتن خود و اعتماد به نفس و عزت و نفس و باور سازی

#روابط

اگر شما در رابطه هستید ومی خواهید جدا شوید به تنگ آمدید وفکر می کنید با جدایی همه مشکلات شما حل خواهد شد واگر آن شخص در زندگی شما نباشد حالتان عالیست وهمسر تان باعث رنج وعذاب شماست سخت در اشتباهید در واقع این شما هستید که همه چیز را به خود جذب کردید واگر احساستان را خوب نکنید وسپس جدا بشوید دوباره جایی در زندگی جدیدتان با همه این ناراحتی ها رو به رو می شوید.منبع اصلی خودتان هستید..

در واقع به جای اینکه به جدایی فکر کنید به این بیاندیشید که چه ارتعاشی داشتید که باعث این همه ناراحتی شده همیشه باید بتوانید طرف خوب همسرتان را به خود جذب کنید حتی اگر خواهان جدایی هستید باز هم به نکات مثبت طرفتان بیاندیشید ..

شاید مشکل شما دوستان هم مشابه این سوالات باشه 

پرسش:

سلام  من مشکلی که دارم خانوادم هست من پدری دارم که اگر طبق میلش عمل کنی و رفتار کنی عزیز هستی ولی اگر راه خودم و بخوام برم حتی اگر خیلی خوب باشه ، مثل خودکفایی ، رسیدن استقلال ، تفریحات شخصی ، دیگه آدم حسابت نمیکنه ، حتی وقتی ام درامد دارم ازم میگیره اگر ندم سر سفره غذا رو از جلوم بر میداره ، خیلی تلاش ها کردم برای پول دراوردن حتی زمانی خواستم مغازه بزنم چون چک لازم بود به پدرم گفتم اونم با مخالفت شدید اومد و چک هارو کشید و بعدش گفت حق نداری برای جنس اوردن

اگر من مسئول زندگیمم پس چرا خانوادمم برای زندگیم تصمیم میگیرن؟

پاسخ:

سلام

دوست عزیز شما نیاز داری قوانین جهان هستی رو درک کنی تا بتونی زندگیت رو آگاهانه همانطوری که میخوای خلق کنی.

«من پدری دارم که اگر طبق میلش عمل کنی و رفتار کنی عزیز هستی ولی اگر راه خودم و بخوام برم حتی اگر خیلی خوب باشه ، مثل خودکفایی ، رسیدن استقلال ، تفریحات شخصی ، دیگه آدم حسابت نمیکنه»

در جمله شما داری میگی من سازنده زندگی خودم نیستم و زندگی من تحت عوامل بیرون از خودم داره مدیریت میشه.

دوست من اصلا اینطور نیست. تمام شرایط زندگی ما، تاکید میکنم تمام شرایط زندگی ما در هر ابعادی حتی نوع ارتباطی که دیگران با ما برقرار میکنن فقط و فقط توسط خودمون ساخته میشه. ما سازنده زندگی خودمون هستیم و شما در هر شرایطی قرار داری خودت اون رو ایجاد کردی و چیزی بیرون از تو تاثیر گذار نیست و همه چیز از درون تو شروع به شکل گیری میکنه.

آیا پدر تو با همه این نوع رفتار رو داره یا فقط با تو؟ آیا پدر تو با افراد دیگه چه دوست و چه آشنا رفتار عالی نداره؟‌ اگه رفتار پدرت با افراد دیگه ای خیلی خوب هست، نشون میده که تو داری از قانون به ضرر خودت استفاده می کنی و چون ما هستیم که وجه ای از آدم ها میکشیم بیرون که مطابق با هماهنگی ذهن و روح و باورهامون باشه.

قانون اینه که ما به هر چیزی که توجه میکنیم به یک نوع احساسی دست پیدا میکنیم که اون احساس ما رو به شراطی مشابه با نوع توجهمون هدایت میکنه. پس باید مراقب باشی داری چی تو ذهنت میچرخونی و به چی فکر میکنی چون توجه تو زندگیت رو رقم میزنه. این نیاز به تمرین کردن داره.

#روابط

پرسش:

سلام  من واقایی تو مرحله ی اشنایی هستیم و واقعا همو پسندیدیم و دوست داریم اما خونواده ی من مخالفت میکنن چیکار کنم؟همش بهونه میارن  واسه همه چیش ایراد میزارن

پاسخ:

سلام دوست عزیز

قانون جهان هستی این رو میگه که شما هر ارتعاشی رو که به جهان هستی ارسال کنید چیز هایی هم ارتعاش با همون ارتعاشی که ارسال کردید چیز هایی هم مدار باهمون رو جذب میکنید و اون جنس ارتعاش رو بیشتر در زندگی تون تجربه خواهید کرد

اولا این که اون فردی که شما جذب کردید ایا فرد خوبی هست یا نه؟ ایا برای شما مناسب هست یا نه ؟تصمیم و تشخصیش بر عهده خود شماست و باید ببینید واقعا این فرد برای شما مناسب هست یا خیر؟

که اگر ایشون مناسب نبود که با تغییر تمرکز و توجه تون از روی ناخواسته به خواسته ها و همینطور تغییر باور هاتون میتونید یک فرد بهتر رو جذب کنید و باهاش عاشقانه زندگی کنید.

اما اگر ایشون واقعا فرد مناسبی هستند و شما تشخیص دادید خودتون که میخواید با ایشون باشید ولی با مخالفت همراه هستید باید اینکارو بکنید

اولا این که شما باید این رو بپذیرید که تماما قدرت در دستان خود شماست و نه دیگران

نه برادر شما نه خواهر شما نه پدر و مادر شما بلکه شما تماما کنترل زندگی خودتون در دستان خودتون هست  بوسیله قدرتی که خداوند توسط قوانینش در اختیار شما گذاشته که بر میگرده به همون قانون ارتعاش

وقتی که شما این رو باور کنید که زندگی تون رو تماما ارتعاشهایی که ارسال میکنید شکل میده دیگه همه چیز رنگ و بوی دیگه ای برای شما میگیره دیگه استرسی برای تغییر ندارید شما وقتی که روی خواستتون تمرکز میکنید

که همون مثلا ازدواج با اون فرد مقابل هست و وقتی که لحظات تون رو با ایشون تصور میکنید و تصور میکنید بجای این که خانوادتون مثلا همش ایراد میگیرن الان دیگه همه چیو قبول کردن و مثلا راضی هستن جهان کاری میکنه که این اتفاق بیوفته و این تغییرات ایجاد بشه چجوریش رو واقعا نه من میدونم و نه کس دیگه ایی فقط این رو ما میدونیم که جهانی از ارتعاش وجود داره که همه اطراف مارو شکل داده از پدر و مادر و … گرفته تا در و دیوار و …. و  ممکنه با تغییر احساساتی که در اون افراد ایجاد میشه بوسیله ارتعاشها با اتفاق افتادن یک سری چیز ها و  یک سری عوامل دیگه اتفاقاتی بیوفته که در اخر باعث میشه خانواده شما نظرشون رو تغییر بدن و با خواسته شما موافقت کنن

ولی البته میگم اینا وقتی اتفاق میوفته که شما روی خواسته تون تمرکز داشته باشید و باور های صحیح رو داشته باشید این که مثلا من خودم زندگیم رو شکل میدم، این که من خودم اتفاقات زندگیم رو بوجود میارم و همه چیز دست به دست هم میده تا من به خواسته هام برسم و …

و وقتی شما اون روحیه و اون اعتماد به نفس رو داشته باشید و اون اقتدار و قدرت رو داشته باشید در درون خودتون که در اغلب موارد نظرشون تغییر میکنه و همگام و هم راستا با شما میشن چون شما یک قسمت دیگه از وجود اونارو جذب میکنید و اگه در مواردی اون افراد از نظر ارتعاشی فاصله بسیاری با شما داشته باشند جهان خیلی راحت و بدون سر و صدا و مشکل خاصی همه چیز رو جوری رقم میزنه که مسیر شما ها از هم جدا بشه و اون افراد برای رسیدن به شما به خواسته هاتون مزاحمتی ایجاد نکنن.

و وقتی که شما درونا برای خودتون احساس ارزش قائل میشید و این رو در خودتون میبینید که شایستگی این رو دارید برای خودتون که خودتون واسه زندگی تون تصمیم بگیرید و برای زندگی تون ارزش قائل میشید اون موقع خیلی راحت تسلیم حرف دیگران نمیشید یا سریع بیخیال قضیه نمیشید و خودتون رو تسلیم دست و نظر دیگران نمیکنید بلکه دنبال راه حل و اقداماتی میگردین که بتونید این مشکل رو حل کنید و باور های قوی رو برای خودتون میسازین و حالا یا اونا هم راستا میشن یا هم جهان شماهارو از هم جدا میکنه و شما بعنوان یک فرد مستقل برای خودتون تصمیم میگیرید.

سلام دوستان

دقت کردین وقتی یه اتفاق خوبی واسه کسی میفته میگن خدا شانس بده، یا خیلی شانس آوردی. یا فلانی خیلی آدم خر شانسیه!!!

ولی همیشه وقتی یه اتفاق بدی میفته و مثلا میخوان دلداری بدن میگن عیب نداره ناراحت نباش خواست خدا اینجوری بوده!!

دیگه قسمتت اینجوری بوده

حتما خدا داره امتحانت میکنه

یا اگه به زعم خودش خیلی آدم مذهبی باشه میگه : هرکه در این بزم مقرب تر است، جام بلا بیشترش میدهند!!!!

یا کسی که اتفاقی براش میفته میرن بهش میگن عه چی شده؟ خدا بد نده!

ریشه تمام این جملات به نظر شما چیه؟

یعنی اگه موفق و خوشبختی، خوش شانسی ولی اگه اتفاقات بدی برات میفته قطعا خواست خدا بوده!!!!!!

چه قدر ما ضرب المثل هایی داریم که به زعم من هر کی اینا رو ساخته قشنگ میدونسته داره چی کار میکنه و هدفش واسش روشن بوده!

شانس فقط یه بار در خونت رو میزنه

خدا به یک نفر همه چی نمیده

بعد از هر خنده حتما یک گریه است

آرزو بر جوانان عیب نیست

آسوده کسی که خر ندارد، از کاه و جواش خبر ندارد.

خدا کشتی آنجا که خواهد بَرد، اگر ناخدا جامه از تن دَرَد!

آنچه دلم خواست نه آن میشود، آنچه خدا خواست همان میشود!

اگه شتر از سوراخ سوزن رد شد، ثروتمند هم به بهشت میره.

هرکه بامش بیش، برفش بیشتر

پول چرک کف دسته

کار تیمی توی مملکت ما جواب نمیده

مدیران ما کار تیمی بلد نیستند

با یه گل بهار نمیشه

خلاقیت در کشورهای جهان سوم معنی نداره!

آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب

خدا خر رو شناخت بهش شاخ نداد!!

و هزاران هزار ضرب المثل دیگه که من و شما شنیدیم و متاسفانه تبدیل به باور شده برامون.

هرچی فکر میکنم خدا رو اونجوری که هست به ما نشون ندادن.

یه خدایی واسه ما ساختن که بلاتشبیه عین این جلادها اون بالا وایساده و منتظره ببینه ما چه کار میکنیم تا گردنمون رو بزنه!!

به قول استاد عباس منش بیشترین واژه ای که توی قرآن با رحمن اومده رئوف هست. رئوف الرحیم

بعد واقعا منطقیه که من از روی ترس عبادتش کنم یا بترسم ازش چیزی بخوام؟!!

پس خیلی مهمه که ما باورهامون رو تغییر بدیم تا بتونیم به ارزوهامون برسیم.

بهترینها رو براتون میخوام.

سلام. من جایی این سوال رو خوندم که چه کسانی میتونند ۱۰ میلیون تومان را ظرف یک ماه به ۱۱ میلیون تومان تبدیل کنند؟ یا اینکه ۱ میلیون تومان رو به یک میلیون و صد هزار تومان بعد از یک ماه برسانند؟من هر چی فکر میکنم چیزی غیر از خرید دلار به ذهنم نمیرسه. میشه در مورد قانون میتوز راهنمایی کنید؟

پاسخ:

سلام دوست عزیز.

ایده ها و راه حل والهاماتی ک ب ما گفته میشه از دل باورهای ما میاد بیرون. هرچی باورهامون قویترباشه ایده های بهتر و پردرامدتری ب ذهنمون میرسه که مارو ب مدارهای بالاتر ببرن.

قانون میتوز تو شغل هرکس متفاوته.

مثلا کسی ک مغازه داره، بجای اینکه پولشو بزاره تو بانک یا جایی پس انداز کنه ک راکد بمونه ، بجاش اونو باید تو کارش تزریق کنه. یعنی محصول بیشتریو بخره، موجودی کالاشو بیشتر کنه، فروششو ببره بالاتر، و خلاصه پولشو ب گردش بندازه تو کارش. یا میتونه ی مغازه دیگه بزنه و شعباتشو بیشتر کنه.

برای کسی که تو کار بساز بفروشه، میتونه با اون پول هی خونه بسازه بفروشه. هرخونه ای ک میفروشه بلافاصله با پولش ی زمین دیگرو بخره بسازه. اینجوری با پولش کار میکنه

یا تو بورسم همینجوره. کسی ک سود میکنه با سودش باز سرمایه گذاری کنه و سهم بخره.

توهرکسب و کاری میشه از پول، پول ساخت. و این توانمندی فقط بستگی ب باورهایی داره که میسازیم.

#پرسش

دوستی گفتن “من از قانون جذب برای کسب درآمد و سلامتی استفاده میکنم” که این جمله کمی ذهن منو درگیر کرد.

این جمله رو نه فقط از ایشون و اینجا شنیدم بلکه سالیان قبل هم در مورد فیلم راز و پس از پخش این فیلم میشنیدم یا میخوندم که دوستانی میگفتن مثلا ما از “راز” برای فلان مورد یا فلان آرزو داریم استفاده میکنیم.

من این نکته رو میخوام بگم که قانون چیزی نیست که من تصمیم بگیرم ازش استفاده بکنم یا نکنم، قانون ابزار نیست که من با انتخاب خودم برش دارم و یه جایی ازش استفاده کنم و جای دیگه اونو بذارم زمین و رهاش کنم.

در واقع تمام ماها و تمام مردم جهان دارن از قانون استفاده میکنن، پس تفاوت در کجاست؟!

تفاوت در اینه که اکثر انسانها از قانون به ضرر خودشون استفاده میکنن و درصد کمی از مردم جهان از قانون به سود خودشون استفاده میکنن.

برای مثال من به قانون چراغ راهنمایی بی توجهی میکنم و از چراغ قرمز عبور میکنم و تصادف میکنم، ولی شما به قانون توجه میکنید و پشت خط می ایستید تا چراغ سبز بشه و بعد در سلامت کامل عبور میکنید.

هر دوی ما از قانون استفاده کردیم، ولی من به ضرر خودم و شما به سود خودتون.

در واقع اینجوریه که من با خودم میگم که قانون که سرجاشه و من نمیتونم تغییرش بدم، ولی میتونم ازش به نفع خودم استفاده کنم.

اینجاست که قدرت انتخاب به کمک ما میاد و ما با انتخاب خودمون تصمیم میگیریم که از قانون به نفع خودمون استفاده کنیم.

از اونجایی که به لطف خداوند قوانین همیشه ثابت هستن پس اگر ما نتیجه دیگه ای داریم میگیریم پس حتما یه جای کار رو اشتباه انجام میدیم.

برای مثال شما در مورد ثروت نشونه های خوبی دیدید و نتایج خوبی هم گرفتید و قطعا این به دلیل اینه که روی باورهای خودتون کار کردید، ولی اگر در مورد سلامتیتون به نتیجه خوبی نرسیدید پس حتما یه جایی در باورهاتون اشکال وجود داره.