2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم منم کیست تخمدان شکلاتی ۸ سانتی دارم 

فقط تو رو خدا برو طب سنتی و تا میتونی گرمی بخور

منم دکترا گفتن باید جراحی کنم 

ولی اصلا نرو زیر تیغ چون دوباره بر میگرده 

تنها  راه از بین بردنش گرمی هست

نوع دقیقش مشخص نشده میگن باید سونو واژینال انجام داد معلوم شه چون بین 2نوع مشکوک هستن یکی با دارو ح ...

عزیزم 4سانتی خطرناکه پیش دکتر خوب برو... منم دارم 2سانتی درموئیده باید جراحی بشه ولی چون کوچیکه برش نمیدارن فعلا

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

ول کن این دکترای طب مدرنو برو پیش یه طب سنتی حاذق فامیل ما کیست 8 سانتی داشت البته نوعشو نمیدونم با دارو گیاهی آب شد... شما باید صبحا ناشتا ترکیب عسل و سیاه دونه بخورید. دمنوش آویشن و پونه در طول روز. دمنوش بابونه و حجامت کنید اول حجامت عام تقریبا یک ماه بعدش ( بهتره ب تعداد عدد سنت باشه مثلا اگه 32 سالته 32 روز بعدش) حجامت ساکرال انجام بده

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
عزیزم 4سانتی خطرناکه پیش دکتر خوب برو... منم دارم 2سانتی درموئیده باید جراحی بشه ولی چون کوچیکه برش ...

میگن یا آدنوما یا اندومترو هست هنوز معلوم نیست کدومه هی درد میاد سراغم

ول کن این دکترای طب مدرنو برو پیش یه طب سنتی حاذق فامیل ما کیست 8 سانتی داشت البته نوعشو نمیدونم با ...

آره دقیقا به همین شکل که میگین درسته خواهرم 

همین کارو باید انجام بدن منم تازه شروع کردم 

میرم طب سنتی