2777
2789
آره دقیقا یه ماما رفتم گفت ارجاع میدم پیش یه دکتر دیگه هیچی نمیدونست

منم میرم هرو از بر تشخیص نمیدن متخصص برو البته اگه مرکز استان بری بهتره تا شهرستان 

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾
شکلاتی همون اندوس . کوچکتر نشده گرمی خوردین؟

فکر کنم بله باید همون باشه 

فقط من تازه شروع کردم رفتم دنبال طب سنتی و چون کبدم مشکل داشت فعلا قرار شده از خوردن خرما و ارده ،دارچین زنجبیل شروع کنم تا بعد خودش دارو بده 

من حتی دو سه تا خانم هم دیدم نتیجه گرفته بودن 

و اینکه مال یکیشون ۲۰ سانت بود خوب شده بودن خیلی تعجب کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کیست آندومتریا یا هموراژیک باشه اصولا قرص های ضد بارداری جواب نمیده

یکی از فامیل های ما کیست آندومتریا داشت. دکتر بهش گفت باردار شو موقع سزارین برمی داریم

بعد از چند ماه حامله شد اما کیست توی حاملگی خود به خود کوچیک شد و موقع سزارین دکتر میگفت هیچی نیست

اگه قصد بارداری نداری جراحی باز شکمی نکن حتما حتما پیش یه دکتری برو که با لاپاراسکوپی برداره

توی لاپاروسکوپی با یه سوراخ کوچیک کیست رو در میارن خیلی خیلی راحت تره

اینو حتما از دکترت بپرس

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
ول کن این دکترای طب مدرنو برو پیش یه طب سنتی حاذق فامیل ما کیست 8 سانتی داشت البته نوعشو نمیدونم با ...

عزیزم بعضی از این کیستا ممکنه به ندرت سرطانی بشن  فقط با داروی سنتی نمیشه درمانشون کرد حتما کیستی که اندومتریونلی باید تحت نظر دکتر درمان بشه 

لطفا راهنمایی اشتباه نکنید که برای مردم خدایی نکرده باعث خطر بشه 

عزیزم بعضی از این کیستا ممکنه به ندرت سرطانی بشن  فقط با داروی سنتی نمیشه درمانشون کرد حتما کیس ...

خب همونم درمان داره دیگه 

الان سرطان هم تو طب سنتی درمان میشه

دکتر خودم (طب سنتی)

دوستم که طبیبه بیمار سرطانی درمان کردن 

پس طب سنتی اونقد که فکر می‌کنید عقب مونده نیست

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.