2777
2789

یس

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا مردی که بخواد به یه نون و نوایی برسه آره خیلی جذابه 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
برای مردی که خودش همه چیز داره چی؟؟ کلا زیبایی مهمتتره یا تحصیلات

من خودم پسرم هر دوتاش ملاک هست 

ولی بین یه دختر که دکترا داره و زیبا نباشه 

و یک دختری که لیسانس باشه و زیبای بهتری داشته باشه 

دومی رو انتخاب می‌کنم خواستم حقیقت رو بگم و کلیشه و... رو کنار بزارم حسم اینو میگه 🌹

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
برای مردی که خودش همه چیز داره چی؟؟ کلا زیبایی مهمتتره یا تحصیلات

جایگاه اجتماعی خیلی مهمه.حالا ممکنه پزشکم نباشی ولی از یه خونواده ی سطح بالا باشی.کلا همه چی نسبیه و برای هر کسی متفاوته.