2821
2789
من خودم پسرم هر دوتاش ملاک هست  ولی بین یه دختر که دکترا داره و زیبا نباشه  و یک دختری ک ...

پس چرا بعضی از مردا میرن سمت اینجور دخترا مثلا یه دختر پزشک میبینن کلا هوش از سرشون میپره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پول و موقعیت خانوادش چی براتون مهمه؟؟

مثلا یه دختری باباش 100 ملیارد سرمایه داره چی به من میرسه؟ 

اگر خدایی نکرده منظورتون ارث و... هست که این چیزا وقتی به آدم میرسه که دیگه فایده نداره من مادر خودم داخل 40 سالگی بهش ارث رسید وقتی که دیگه زندگیش همه چیزش سر جاش بود و نیازی به اون پول نداره. 

ولی بازم فکر و عقاید فرق میکنه و میتونه برا هر کسی متفاوت باشه. 

ممکنه پسری باشه که فقط دنبال پول و ثروت باشه. 

پسری هم باشه که اصلا براش مهم نباشه فقط از روی عشق و علاقه جلو اومده 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
پس چرا بعضی از مردا میرن سمت اینجور دخترا مثلا یه دختر پزشک میبینن کلا هوش از سرشون میپره

من خودم سعی میکنم برم سمت کسی که دور روز دیگه داخل زندگیم چیزی کم تر از همسرم نداشته باشم 

یه جورایی ببخشید اینو میگم اگر سطح دختر خیلی بالاتر باشه انگار آدم برده شده و نوکر اون خانواده شده و هر کاری گفتن باید بگی چشم و حرفی برا گفتن نداری 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
2823
2791
2779
2792