2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست؟

104 بازدید | 22 پست

بچه ها من خیلی ظرف میشکنم خیلی بی دقتم میدونم خیلی غصه میخورم جهیزیه ام ناقص شده انقدر همه چیم خراب میشه میشکنه کیا مثل منن ؟لطفا نیاید بگید من یه لیوان دارم مال ۱۰ سال پیشه فقط کسایی که مثل خودم دست ک پا چلفتی ان بیا🤣🤣یکم روحیه بدید چون الان یه چیزیو زدم ترکوندم دلم خونه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

تو کارات عجله نکن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیو ترکوندی اینو بگو مهمه

گوشت کوب برقیووو😭😭😭😭

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من

بعد بخودم میکفتم قضا بلاس

بلا دور شده ازمون

مامانم هنوز یادشه چیاش شکستم

ولی بهتر شدم الان خخخخ

دخترامم بشکونن چیزی نمیگم

چون همون اضطراب و ناراحتی باعث میشه بیشتر بشکونی

کلا بزن به بیخیالی

حالا شکست ناراحت باشی اون درست میشه

یکی جدیدتر میخری خخخخ

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

ای خواهر،پریروز تبلتم از دستم افتاد و ال سی دیش شکست،سیمکارت قدیمی شوهرم رو فکر کردم سوخته،انداختم سطل اشغال،پسر کوچیکم با نی شوهرم زده رو تی وی و چند جاش سیاه شده و روز به روز داره بیشتر میشه،از رو بی حواسیم پسرم یکماهه سرماخوردگیش خوب نمیشه، بازم بگم؟؟؟😑😑

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
من حتی نصف جهزیه خواهرمم شکوندم 😕 تو چیزدستی بی رقیبم 🤦🏻😕

وای غصه نمیخوری؟؟؟

ای خواهر،پریروز تبلتم از دستم افتاد و ال سی دیش شکست،سیمکارت قدیمی شوهرم رو فکر کردم سوخته،انداختم س ...

نه توروخدا نگوو 

یه تیکه نون بخور تو دستشویی دیگه چیزی نمیشکنی باور کن 

چییییی😳😳😳