2777
2789
عنوان

آیا ضایع ست ؟

319 بازدید | 28 پست

اگه سالن خونه زیاد بزرگ نباشه مثلاً هجده متر باشه و دیگه خیلی جای زیادی نباشه برای میز جلو مبلی و بچه کوچیک داشته باشی برای فضای بازی بچه که کم نشه اشکال نداره میز جلو مبلی نزارم و فقط سه تا گل میز بزارم برای پذیرایی عید ؟ 

میز کم میاری اینجوری مگه مهمون چقد وقت میخاد بشینه ک بچه جا کم بیاره برا بازی .بزار بعده 13 جمع کن 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم پذیراییم هفده متره ناهار خوری ندارم مبلم هشت نفرست میز عسلیامو بین مبلا گذاشتم میز بزرگه هم وسط البته بچه ندارم ولی مهمانم بیاد واسه شلمو ناهار رو جزیره سرو میکنم بیان رو مبل بشینن بخورن 

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
منم پذیراییم هفده متره ناهار خوری ندارم مبلم هشت نفرست میز عسلیامو بین مبلا گذاشتم میز بزرگه هم وسط ...

دقیقا منم نهارخوری که سفارش دادم کنسل کردم چون فکر کنم خیلی دست و پا گیرم میشد 

دقیقا منم نهارخوری که سفارش دادم کنسل کردم چون فکر کنم خیلی دست و پا گیرم میشد 

اره دیگه جای تکون خوردن نداری من بجای ناهار خوری دوتا صندلی اپن گرفتم خودمو شوهرم رو جزیره شامو ناهار میخوریم ولی مهمونو غذا میذارم رو جزیره میکشن میشینن رو مبل میخورن

اره دیگه جای تکون خوردن نداری من بجای ناهار خوری دوتا صندلی اپن گرفتم خودمو شوهرم رو جزیره شامو ناها ...

میخواستم صندلی اپن بگیرم ولی مسأله اینه که باید چهار تا بگیرم خودم و شوهرم و بچه ها و ترسیدم بشه مثل بار و کافی شاپ خونه 

میخواستم صندلی اپن بگیرم ولی مسأله اینه که باید چهار تا بگیرم خودم و شوهرم و بچه ها و ترسیدم بشه مثل ...

نه چرا مثه بار بشه صندلی ظریف انتخاب کن بستگی به اپنتم داره عکس بذار بهتر میتونم نظر بدم

از این میز عسلی‌های تاشو بخر که بتونی جمع کنی بذاری جایی که توی دید نباشه. چون واقعا برای مهمون لازمه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
2829
2828
2791
2779
2792