2789
عنوان

میشه بیاین

166 بازدید | 23 پست

میخان ب مادرم 200 تومن پول بدم ولی فکر نکنم شوهرم راضی بشه چکار کنم راضیش کنم

شاید تا 100 رو راضی بشه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون صد تومن کافیه بخاطر این مسائل دلخوری ایجاد نکنین  با همون صد تومن یه چیزی بگیرین خیلی ...

چیزی نمیخام بگیرم میخام پول بدم عزیزم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بنظرم ندید بهتره ۲۰۰ تومن ارزش نداره به داماد دهن باز کنه که تا صد سال بکوبه تو سر دخترش که پدرمادرت ندارن محتاج منن 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
چیزی نمیخام بگیرم میخام پول بدم عزیزم 

قرض میدی یا کادو؟؟

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
بنظرم ندید بهتره ۲۰۰ تومن ارزش نداره به داماد دهن باز کنه که تا صد سال بکوبه تو سر دخترش که پدرمادرت ...

میدونه مامانم محتاج نیس خدار شکر دس مارو هم میگرن گاهی، ولی خب این چند وقت خیلی برام زحمت کشیده میخام حداقل یه چیزی بدم بد نباشه

میدونه مامانم محتاج نیس خدار شکر دس مارو هم میگرن گاهی، ولی خب این چند وقت خیلی برام زحمت کشیده میخا ...

فکر کردم قرض میخواد 

بگو شرمندم نکن پرچم منو ببر بالا پیش مادرم 

بزرگوار کاربر آقا هستم  اینم خوبه فک نکنم اینقدر مقدارش مهم باشه البته اگه دست تون با ...

دستمون بازه ولی متاسفانه همسرم دور از جون خیلی بی چشم و رو تشریف دارن، آخه مرد هم اینقدر.... 

فکر کردم قرض میخواد  بگو شرمندم نکن پرچم منو ببر بالا پیش مادرم

دلت خوشه برمیگرده میگه اونا ک محتاج ما نیستن و.... 

متاسفانه خیلی نمک نشناسه

سوره یاسین بخون با وضو بخون فوت کن تو غذاش بذار وقتی کامل خورد هرچی تو بگی همون میشه