2777
2789
عنوان

مادر شوهر

328 بازدید | 35 پست

دوستان من ۵ هفته باردارم نمیخواستم به مادر شوهرم تا ۳ ماه بگم اما درسته خیلی بدیا به من کرده و ازش دل چرکینم اما بازم میگم مادره از روی فاطمه زهرا خجالت میکشم...میگم من این بچه رو از فاطمه زهرا دارم درست نیست دل یه مادر بشکنم هرچقدر در حقم بدی کرده باشه مادره دلم نمیخواد روزی که پسر دار شدم خودم آخرین نفری باشم که بفهمم نوه دار میشم..نظر شما چیه؟به چشم اعتقاد دارم اما مطمئنم هیچوقت بد پسرشو نمیخواد بعدشم تا وقتی خدا بالا سرمه اگه نخواد برگی از شاخه نمیافته

عزيزم تو بهش نگي هم بدي هاي اون قرار نيست جبران باشه

شمام به ارامش نميرسي با اينكار

بگو بهش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بگو

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووووو چقدر احساس گناه داری بابا، من دو ماهگیم گفتم! طوریم نشد. 

درضمن بگذار قلبش تشکیل شه، بعد، حدود هشت هفتگی

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

همراه کادو روز مادر خبر مادربزرگ شدنشم بش بده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
عزيزم تو بهش نگي هم بدي هاي اون قرار نيست جبران باشه شمام به ارامش نميرسي با اينكار بگو بهش

دقیقا خیلیا تو تاپیک قبلیم گفتن به هیچ وجه نگو ولی موندم تو دوراهی...خدا منو مورد لطفش قرار داده دلم نمیخواد به خودم مغرور بشم و دل یک مادرو بشکنم

تا سه ماهگی نگو به هیچ کس.خدای نکرده احتمال سقط هست.

من بعد از ۱۲ هفتگیم به مامانم گفتم و بعد یک هفته به مادرشوهرم یعنی ۱۳ هفتگیم.

ربطی به بدی دیدن نداره بذار دوران حساست بگذره بعد

Kiziim