2777
2789
عنوان

مجرده یا متاهل

200 بازدید | 12 پست

از یکی تو محل کارم خوشم اومده  فکز میکردم مجرده ولی همکار خانومم بهم گفت متاهل مشکوک گفتاا چجوری بفهمم متاهله یا مجرد  اخه رفتارش و برخوردش به توجه هاش نمیخوره متاهل باشه نمیدونم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعضیا کلا مدلشون اینه که گرم میگیرن البته خیلی بده ما دخترای بدبخت خیالاتی میشیم بعد میفهمم که طرف مدلشه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
بعضیا کلا مدلشون اینه که گرم میگیرن البته خیلی بده ما دخترای بدبخت خیالاتی میشیم بعد میفهمم که طرف م ...

اوهم همه کارامو انجام میده 😂بقیشو اینجوری نیستن

اوهم همه کارامو انجام میده 😂بقیشو اینجوری نیستن

خیلیا مدلشونه دیدم که میگما 

اگه متاهل هم باشن همین رفتارا رو جلوی خانومشونم دارن

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
من الا چجوری بفهمم این متاهله یا مجرد

بهش فکر نکن کم کم مشخص میشه😁

من الا چجوری بفهمم این متاهله یا مجرد

الان فرضو بزار بر این که متاهله