پسرم سه سالشه دیروز بردم بهداشت برا واکسن انقدر اونجا اذیت کرد دستکاری وسیله ها کرد که مُتصدی اونجا خانمی بود گفت حتما ببرم دکتر بچه بیش فعالیه زیاد نا گفته نمانه وقتی جایی میرم یا کسی میاد خونمون از دستش ذله میشه موندم چی کار کنم خودمم دیگه از دستش روانی شدم جرات یه بازار رفتن ندارم یه دفعه دست ول میکنه میپره وسط خیابان😭😭😭😭
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
سر این موضوع با همسرم درگیرم من میگم ببریم حداقل یه دکتر بخدا من دیوانه شدم از دست بچه اما گوشش بده ...
یواشکی ببرش
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره بابا الکی بگو میخوام ببرمش دکتر برای وزنش مثلا
اره بابا الکی بگو میخوام ببرمش دکتر برای وزنش مثلا
بخدا دو سال 1 ساعت ارامش نداشتم از دست این بچه مهمانی میرم یا مهمان میاد عذاب میکشم کلا بیرون رفتن و خرید و بازار و از دستش تعطیل کردم رسما دیوانه ام کرده نمیدونی چه کارایی میکنه