2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال

170 بازدید | 16 پست

پسرم سه سالشه دیروز بردم بهداشت برا واکسن انقدر اونجا اذیت کرد دستکاری وسیله ها کرد که مُتصدی اونجا خانمی بود گفت حتما ببرم دکتر بچه بیش فعالیه زیاد نا گفته نمانه وقتی جایی میرم یا کسی میاد خونمون از دستش ذله میشه موندم چی کار کنم خودمم دیگه از دستش روانی شدم جرات یه بازار رفتن ندارم یه دفعه دست ول میکنه میپره وسط خیابان😭😭😭😭

به نام زندگانی حرامم شد جوانی😔

خب یه دکتر ببرش 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه جاری منم اینطوریه ولی بیش فعال نبود ،نگران نباش عزیزم.اگرم باشه الان بهترین سن واسه درمان قبل پنج سالگیه

وقتی جاریم میاد خونه تا بره از سردرد ذله میشم واقعا.

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
خوب ببرش پیش متخصص چیز خاصی نیست  ولی سه سالگی بچه چه واکسنی داره؟؟؟؟ آخرین واکسن ۱۸ ماهگی

والا از بهداشت زنگ زدن گفتن متولد 94 تا 96 به جای قطره فلج اطفال  باید داکسن طزریق کنن 

بچه جاری منم اینطوریه ولی بیش فعال نبود ،نگران نباش عزیزم.اگرم باشه الان بهترین سن واسه درمان قبل پن ...

بخدا خودم انقدر عذاب میکشم وقتی نگاه و پچ پچ بقیه رو میبینم نمیدنی چقدر سخته خودم که میفهمم مهمونی چیه و نه غذا چیه و لباس پوشیدن دهنمو سرویس زده

خب یه دکتر ببرش 

سر این موضوع با همسرم درگیرم من میگم ببریم حداقل یه دکتر بخدا من دیوانه شدم از دست بچه اما گوشش بده کار نیست میگه عیب نذار رو بچه اخه این شد حرف🤕😢

بیش فعالی تا سن ۶ سالگی قابل تشخیص نیست

واقعا زنای بهداشتی بنظرت درست میگن

پسر بچه اونم سه ساله خوب شیطونه حالا از شما بیشتر 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بخدا خودم انقدر عذاب میکشم وقتی نگاه و پچ پچ بقیه رو میبینم نمیدنی چقدر سخته خودم که میفهمم مهمونی چ ...

دقیقا میفهمم چی میگی کلا هرجا بخوابم بریم شوهرم بفهمه اونا اونحان منصرف میشه دخترمو بغل می‌کنه باسرعت میچرخونه ،صداش خیلی بلنده اصلا نمیشینه همش درحال خرابکاریه،هروقت بیاد خونمون اسباب بازیای دخترمو خراب میکنه و‌... شش سالشه ،بهشون گفتم ببرن دکترشاید بیش فعاله ولی مامانش میگه نیست چی بگم والا

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
سر این موضوع با همسرم درگیرم من میگم ببریم حداقل یه دکتر بخدا من دیوانه شدم از دست بچه اما گوشش بده ...

یواشکی ببرش 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سر این موضوع با همسرم درگیرم من میگم ببریم حداقل یه دکتر بخدا من دیوانه شدم از دست بچه اما گوشش بده ...

پسر دختر خالمم الان خیلی آرومه مامانش میگف بیش فعال بود دکتر دارو داده خوب شده من که الانشو میبینم باورم نمیشه همونه.خودت ببر دکتر 

پسر دختر خالمم الان خیلی آرومه مامانش میگف بیش فعال بود دکتر دارو داده خوب شده من که الانشو میبینم ب ...

واقعا چه دارویی میدن مضر نیست

مگه همین کارو بکنم 🤦‍♀️

اره بابا الکی بگو میخوام ببرمش دکتر برای وزنش مثلا

اره بابا الکی بگو میخوام ببرمش دکتر برای وزنش مثلا

بخدا دو سال 1 ساعت ارامش نداشتم از دست این بچه مهمانی میرم یا مهمان میاد عذاب میکشم کلا بیرون رفتن و خرید و بازار و از دستش تعطیل کردم رسما دیوانه ام کرده نمیدونی چه کارایی میکنه