2777
2789

ته چین گوشت و بادمجون

یا مرغ و بادمجون😋😋

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانومااول بایدخونه رومرتب کنم بعدشروع کنم اشپزی رو....مرغ دارم توخونه...ژله ایناندارم...بایدبخرم...بنظرتون میبنده تاشام؟؟ اخه دوساعت دیگه میتونم برم بیرون وخریدکنم...توسفره چی بچینم جزسالادوترشی؟

زرشک پلو با مرغ و سالاد کلم و هویج و کشمش و سس نهایت ی ژله

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

برنج يا يك مدل خورشت حالا گوشت يا مرغ - كنارش كباب تابه اي درست كن - كوفته - كشك بادمجون - سالادم درست كن كسي كه دير خبر ميده از اين بيشتر نبايد توقع داشته باشه

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز