2777
2789

بله 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم سه روز از موعدم.گذشته بی بی چک زدم مثبته ولی زیر شکمم خیلی درد دارم از چی میتونه باشه 

طبیعیه عزیزم علاعم بارداری و پریودی مثل همن سه روز گذشته آزمایش بده مبارکهه 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
عزیزم سه روز از موعدم.گذشته بی بی چک زدم مثبته ولی زیر شکمم خیلی درد دارم از چی میتونه باشه 

نمیدونم گلم حتما به دکترت یا به ماماهای بهداشت بگو 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

انشالله

سلام خانومی من پریم منظمه ولی الان ۷روز عقب انداختم بیبیمم منفی شد ترشح زیاد داشتم تا۲روز پیش الان کمر درد دارم میشه باردارباشم؟؟

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
سلام خانومی من پریم منظمه ولی الان ۷روز عقب انداختم بیبیمم منفی شد ترشح زیاد داشتم تا۲روز پیش الان ک ...

عزیزم باز بیبی بزن ببین انشالله مثبته اگه منفی شدآزبده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
عزیزم باز بیبی بزن ببین انشالله مثبته اگه منفی شدآزبده

ممنون عزیز دلم دعاکن واسم

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده