شما شوهراتون چند وقت بعد ازدواج دیگه مثل روزای اول نبودن؟ شوهرمن دوران عقد مدام پیام میداد قربون صدقه میرفت اما الان از صبح دوبار پیام دادم جواب نداده زنگ زدم میگه منظور پیامتو متوجه نشدم...میدونم حتی روز زن هم ن تبریک میگه ن چیزی میخره...افسرده شدم زندگیمون بی روح شده همش سرکار بعدشم ی شام، خواب تا فردا صبح
ما هم مثل شماییم .. هر دومون از فکر این چیزا ذهنمون درگیره
باید باهاش حرف بزنی بهش دلگرمی بدی ک شرایط رو با هم حل میکنید نگران چیزی نباشه و از این حرفا
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
ببین گلم درسته ک خرج زندگی بامرده اماهنرچرخوندن واداره زندگی تودست زنه تنوع ایجادکن براشوهرت خوشگل ک ...
حالا نه به شوری شیر و گلاب و گل!!!!
ولی این تنوع ها خوبه برا من که تا حدی کمک میکنه
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
نمیگم که بگن ما بدبختیم ولی وقتی یه نفر داره از نداشتن چیزی تو زندگیش حرف میزنه و غصه داره نگیم تو نداری در عوضش من خیلی دارم آخه این حرف چه دردی رو دوا میکنه به جای افزودن دردش که فقط انگار خودش این شرایط رو داره