2777
2789
عنوان

بی تفاوتی بی توجهی

217 بازدید | 27 پست

شما شوهراتون چند وقت بعد ازدواج دیگه مثل روزای اول نبودن؟ شوهرمن دوران عقد مدام پیام میداد قربون صدقه میرفت اما الان از صبح دوبار پیام دادم جواب نداده زنگ زدم میگه منظور پیامتو متوجه نشدم...میدونم حتی روز زن هم ن تبریک میگه ن چیزی میخره...افسرده شدم زندگیمون بی روح شده همش سرکار بعدشم ی شام، خواب تا فردا صبح 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درگیریای فکری مالی اجاره قسط ادمو به این روز میندازه

ن شما چیزی کم داری نه از دوست داشتن ایشون چیزی کم شده

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

من اگه مرد بودم و انقد زندگی سخت بود صبح تا شب مثل تراکتور کار میکردم بعدم شب میومدم خونه زنم میگفت بهم توجه و محبت نمیکنی با ی تیر خلاصش میکردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

ببین گلم درسته ک خرج زندگی بامرده اماهنرچرخوندن واداره زندگی تودست زنه تنوع ایجادکن براشوهرت خوشگل کن ب خودت برس،شیک بپوش پیشش،قربون صدقش بروپاهاشوباشیروگلاب وگل ماساژبده وتوچیدمان خونه تغییربده وازش بخواه غذاهایی ک دوس داره روبگه تاتوبراش بپزی وسوپرایزش کنی وازاینجورکارا

من اگه مرد بودم و انقد زندگی سخت بود صبح تا شب مثل تراکتور کار میکردم بعدم شب میومدم خونه زنم میگفت ...

خداروشکر که نیستی جوووونم

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
ببین گلم درسته ک خرج زندگی بامرده اماهنرچرخوندن واداره زندگی تودست زنه تنوع ایجادکن براشوهرت خوشگل ک ...

اون شیر و گلاب شوخی بود دیگه؟!

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱