2777
2789
عنوان

مادرشوهرم!!!!

254 بازدید | 13 پست

هروقت برام زنگ میزنه گوشیو میده ب پسرکوچیکش....بازالان زنگ زدگاهی دلم مخادجواب ندم میگم ولش.میبینم بچه میگه چرانمیای واسم کیک درست کنی..وسایلاتوبیارگفتم چی لازم داری بگوبیارم بعدگفتم من فلان چیزاروندارم صدامادرش میادمیگه بگوبیاازاینجاببر.گفتم غذابخورم میام.بنظرتون برم همونجادرست کنم؟؟یابیارم خونم؟؟ماکروفرداره من بلدنیستم اگ بلدین بگین درجشو روچند تنظیم کنم..

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به رو خودت نیار درست کردی بگو باید برم کار دارم فقط به خاطر بچه اومدم

من تنهام توخونه همسرمم نیس میدونه وقتم ازاده مگ همونجابزارم شایدخودش ازخودش بفهمه

خوب برو درست کن....من باشم اصلا به خونواده شوهر این روها رو نشون نمیدم...چون سریع عادت میکنند و وطیفه میدونند اگه یه بار کاری ازم میخوان و نکنم شاکی میشن...دیگه خود دانی

خوب برو درست کن....من باشم اصلا به خونواده شوهر این روها رو نشون نمیدم...چون سریع عادت میکنند و وطیف ...

منم اولین باره میرم واسشون درست میکنم اونجوری ک بهشون رو دادم.عفریته ناراحت میشه اگ جوابشو ندی.ولی بیکارم میگم بچه خاسته براش درست کنم چن باره میگه من درست نکردم.واس خودم درست کردم براونا نه

این تاپیک روگزارش بزن عزیزم ممنون