2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 53 پست
بینی من استخوانی بنظرت بینی استخوانی رو هم خوب عمل میکنه؟ 

دکتر جاندانه خودش بمن گفت بینی استخوانی عملش خیلی راحت تر از عمل بینی گوشتیه و استخوانی زود تموم میشه عملش... نتیجشم نسبت به عمل گوشتی بهتر میشه ولی اینم بگم منو زندایی شوهرم باهم رفتیم عمل مال اون استخوانی بود خیلیم بزرگ بود قوز داشت طبیعی عمل کرده ولی انگار اصلا هیچ کاری نکرده فقط قوزشو برداشته آنچنان تغییری توش نداده راضی هم نیست.... دکتر جاندانه یجوری که مثلا میری میگی من طبیعی میخوام تو عمل هر چی به صورتت بیاد درمیاره... من خودم طبیعی خواسته بودم نیمه فانتزی درآورده برام فعلا که راضیم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بالا رفتن نوک بینی به همون دلیل کوتاه بودن استخوان بینیه

به هرحال با توجه به شرایط خوبه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
دکتر جاندانه خودش بمن گفت بینی استخوانی عملش خیلی راحت تر از عمل بینی گوشتیه و استخوانی زود تموم میش ...

من صورتم پره بینیم به صورتم میاد ینی بزرگ نیست فقط میخوام ایرادات رفع شه یکم افتادگی داره، نمونه گوشیشو دیدم خوب درآورده بود انصافا واسه شمام خیلی خوبه

به نظر زیادی سر بالا نیست؟ فرمش خوبه ولی نوکش کاملا بالا رفته

من خودم خواستم سربالا بشه بینیم از نمای روبه رو هم اینجوریه 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

از روبرو خوبه

پشت لبتم بزرگ نشده

مبارک باشه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

خیلی قشنگ شده، فقط یه سوال دارم فاصله لب و بینیتون از قبل عمل اینجوری بود؟ من از اینم خیلی میترسم فاصله لب و بینیم زیاد شه

عالیه ..مبارک...فقط باید تا ۶ ماه بزنی ک اصلا برنگرده و همینجور سربالا و چربی نگیره

واقعآ باید شش ماه بزنم؟ 

خیلی قشنگ شده، فقط یه سوال دارم فاصله لب و بینیتون از قبل عمل اینجوری بود؟ من از اینم خیلی میترسم فا ...

من فاصله لب و بینیم قبل عملم همین بود فرقی نداشت چون بینیم افتادگی نداشت و یکمم سربالا بود... مطمئن باش دکتر جاندانه کارش حرف نداره یجوری برات درمیاره که راضی از مطب میری بیرون.... من بعد کلی تحقیق و این مطب اون مطب دکتر جاندانه رو انتخاب کردم چون ما هاشو دیدم دکتر مقبولی مطبش رفتم همه مدل بینیا یکی بود انگار قالب‌ گذاشته درآورده مال همه طبیعی بود به یکی میومد به یکی نمیومد کلا نمیتونه به بینی مدل بده تازه هر کیم عمل کرده بود از کار دکتر مقبولی ناراضی بود یکی میگفت یکی از سوراخ بینی‌ام کیپ شده یکی میگفت نمیتونم نفس بکشم 

واقعآ باید شش ماه بزنم؟ 

چون ب نفع خودته اگه هم نمیخای بزنی الاقل فقط شب یاوقتی خونه هستی بزن ...چون خیلی بهتره 

از بچگی ب ما گفتند : از کسی نترس ،فقط از خدا بترس .......در حال ک باید میگفتند : از همه بترس ، فقط از خدا نترس
چون ب نفع خودته اگه هم نمیخای بزنی الاقل فقط شب یاوقتی خونه هستی بزن ...چون خیلی بهتره 

خيلي ممنون گلم 💞

قوزش ک برطرف نشده 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫