2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 81 پست
اصلا نمی تونه استفاده کنه که، برای دو سال اول کوچیک و نرم بگیر. دخترم 21 ماهشه، تازه عروسک موزیکال ش ...

اره براش باربی هم دوتا خریدم اونا سبکن ولی عروسک سنگین هم خریدم سبک هم گرفتم ولی سنگینا خودم خوشم نیومد بجاش عروسک پولیشی بخرم بهتره پولیشی از این خارجیا براش زیاد خریدم  ک ذوق کنه از رنگاشون

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم امروز قراره بهم فاکتور بده وسایلارو هموز نیاوردم خونه ولی کمد بچه از ۱۸۰۰ شروه میش ...

مبارکتون باشه عزیزم انشالله بسلامتی نینیت دنیابیادوبغلش بگیری. مرسی ک گفتی قصدفضولی نداشتم ولی چون خودمم دوماهه باردارم و هنوزم هیچی نخریدم میخواستم ببینم حدودا چقدمیشه. 

عزیزم لباس کم خریدی 

اره خودمم حس میکنم لباساش کمه باید بیشترش کنم حالا امروز بیارم ببینم چی خریدم چی نخریدم 

مبارکتون باشه عزیزم انشالله بسلامتی نینیت دنیابیادوبغلش بگیری. مرسی ک گفتی قصدفضولی نداشتم ولی چون خ ...

عزیزززم ن بابا چه فضولیه منم هنوز فاکتور نداده بهم گفت فردا جمع میزنم جمع میکنم بیایید ببرید انشالله نی نی نازت صحیح وسالم بغل بگیری سیسمونی خریدن یکی از قشنگ ترین قسمت های بارداری انشالله شماهم توماه ۵ و۶ برو بگیر براش کلی هم ذوق ذوقی میشی انگار کل خستگیات پریدن

اره خودمم حس میکنم لباساش کمه باید بیشترش کنم حالا امروز بیارم ببینم چی خریدم چی نخریدم 

لباس بعد زایمان برای خودت هم یادت نره، یه لباس پرنسس ی هم برای مراسم بعد تولد دخترت ، براش بخر. بعد بده اسمش رو روی لباس بیمارستان ش ظریف گلدوزی کنند. رو بالشت و پتو دورپیچ هم باشه قشنگ میشه عکساش. برا در ورودی اتاقش هم نمد اسمش رو بگیر. 

حالا عجله نکن بذار تا نزدیکا زایمان سونو آخر که رفتی وزنش فهمیدی بخر،سایز ۱صددرصد میخوای بازم 

باورت میشه انقد لباس ریخت رو میز اصلا یادم نیست چی خریدم باید بیارم کم وکسریش اونوقت مشخص میشع  ولی پاییز و زمستونی چیزی براش نخریدم جز دو دست بیرونی همین 

لباس بعد زایمان برای خودت هم یادت نره، یه لباس پرنسس ی هم برای مراسم بعد تولد دخترت ، براش بخر. بعد ...

اینارو اصلا نمیدونستم 

عزیزززم ن بابا چه فضولیه منم هنوز فاکتور نداده بهم گفت فردا جمع میزنم جمع میکنم بیایید ببرید انشالله ...

ممنون گلم من ک ازهمین الان کلی ذوقشو دارم بیشترم ذوق قسمت اسباب بازی خریدنشو دارم ازبس خودم عشق عروسک واسباب بازی بودم. فقط صبرکردم جنسیتش مشخص بشه وگرنه تاالانم رفته بودم بازار براخرید🤣

ممنون گلم من ک ازهمین الان کلی ذوقشو دارم بیشترم ذوق قسمت اسباب بازی خریدنشو دارم ازبس خودم عشق عروس ...

عزیززززم منم عاشق این عروسک پولیشیا هستم دوستدارم همشو بخرم هم نرم هستن هم میشه شبا بغلشون کرد زیر پا انداخت زیر سر گذاشت رو کمد بچه گذاشت و تزیین کرد کمدشو با هاشون 

عزیززززم منم عاشق این عروسک پولیشیا هستم دوستدارم همشو بخرم هم نرم هستن هم میشه شبا بغلشون کرد زیر پ ...

خدا نینیتونو حفظ کنه براتون زیرسایه پدرمادر بزرگ بشه انشاالله😍

خدا نینیتونو حفظ کنه براتون زیرسایه پدرمادر بزرگ بشه انشاالله😍

مرسی از دعای خیرت خانمی مال شماهم همینطور