2777
2789
عنوان

سیسمونی

603 بازدید | 81 پست

سلام بچه ها دیروز رفته بودم خرید دخمل کوچولو تو راهیم براش خرید کنم اسباب بازی براش عروسک سه چهارتا و عروسکای خارجی وخرسی هم ۵ الی ۶ تا خریدم یدونه ام سایز بزرگ خریدم با یدونه وسیله موزیکال و کوچولو وخونه بازی و ۳ چرخه بنظرتون کمه یاباید بیشتر بخرم  مثلا براش یخچال وماشین لباسشویی تلفن کوچولو نخریدم 

لباساشم سایز صفر ۲ دست بقیه هم تا سایز ۲ از هرکدوم ۲ دست گرفتم بیرونی هم سرهمی لی گرفتم براش  با پاپوش و فین گیر وحولهو تشک و ساک بیمارستان وسایل بهداشتی و لگن وصندلی حمام و دندون گیر و کلاه حمام و پستونک وشیشه شیر و شیر دوش و پتو دورپیچ و پتو سایز بزرگ مخمل صورتی و کمد وتخت کنار مادر با یه دست لباس گرم پاییزه ویه دست سرهمی شیک برای زمستونش 

دو بسته مای بی بی وناخن گیرو ایناش بنظرتون چیا مونده هرچی مهمه وضروری برام بنویسید ازاین تشکا ک بقلش بسته میشه وکنارش دسته داره هم خریدم سرویس حمامشم کامل کردم قنداق عرنگی و تشک هم گرفتم ولی حس میکنم لباساش کمه یا اسباب بازیاش ب جای عروسکا موزیکال دخترونه باید از این باب اسفنجیا یا فیل درشت براش برمیداشتم بهتر بود  نمیدونم اصلا از سیسمونی خریدن سر در نمیترم جغجغه هم براش خریدم با پشه بندی ک رو زمین بخوابه نمیدونم چی از قلم افتاده باتجربه ها راهنمایی میکنید منو امروز باید برم وسایلارو بار بزنن برام بیارم بگید چیزی کمه اضاف کنم یا اگر لازمه تعویض کنم 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

عزیزم کافیه مگه قراره بعدا نخری بزرگتر بشه خودش کلی اسباب بازی میخواد ازالان دور وبرتو شلوغ نکن اونموقع به انتخاب خودش میخری لباس تو سایز۱و۲ ازهرکدوم یه دستم بگیر 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کریر یا نی نی لالا فراموش کردی

بچه بذاری توش ک ن بغلی بشه ن بغلش کنن و اذیت شه

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
از این پارچه ها ک خشک میکنن 

صاحب مغازه گفت کهنه و زیراندازمیخوای گفتم اره نمیدونم چی براش کنار گذاشتم امروز عصری برم ببینم ولی براش تشک بازی نخریدم بنظرتون نیاز نیست

اگه دم دستی میخوای خرید کنی عالیه. اگه نه من لیست کامل سیسمونی دارم بهت بدم

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
کریر یا نی نی لالا فراموش کردی بچه بذاری توش ک ن بغلی بشه ن بغلش کنن و اذیت شه

اره از اون مدل گرفتم 

صاحب مغازه گفت کهنه و زیراندازمیخوای گفتم اره نمیدونم چی براش کنار گذاشتم امروز عصری برم ببینم ولی ب ...

ن زیاد مهم نی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁