2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 81 پست
فدات شم مرسی گلم تشک بازی و تاب برقی و صندلی غذا و کالسکه نخریدم 

اینا بنظرم زیاد ب دردش نمیخوره الان ک ن زاده 

خرج زایمان زیاده. مهمونی و... بذار بعدا کم کم بخر

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
اینا بنظرم زیاد ب دردش نمیخوره الان ک ن زاده  خرج زایمان زیاده. مهمونی و... بذار بعدا کم کم بخ ...

اره خودمم خونم کوچیکه جا زیادی ندارم نخواستم شلوغش کنم سعی کن لازمارو بخرم ولی حس کردم لباساش خیلی کم خریدم 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسباب بازی نخریدم حتی الانم که ۲۰ماهشه از عروسک و ماشین استقبال نمیکنه..جغجغه و اسباب بازی موزیکا ...

نمیدونم استقبال کنه یا نه منم اسباب بازی هرچی خودم دوسداشتم خریدم 😅

دستگاه بخور بنظرتون خوبه ضروریه بخرم اگر بخرم گرم یا سردشو و کیسه اب گرم باید از کجا بخرم سیسمونی فروشی ک نداشت

تب سنج گرفتم دماسنج و کیسه اب گرم نخریدم

استارتر تب سنج رو زیر بغلی نخر، حتما از این تفنگی ها که از رو پیشونیش می گیره بگیر. یک کم بچه بزرگ بشه اجازه نمی ده زیر بغلش بزاری من که دوباره خریدم.

استارتر تب سنج رو زیر بغلی نخر، حتما از این تفنگی ها که از رو پیشونیش می گیره بگیر. یک کم بچه بزرگ ب ...

چشم حتما ممنون از راهنماییت

نمیدونم استقبال کنه یا نه منم اسباب بازی هرچی خودم دوسداشتم خریدم 😅

اسباب بازی برای دو سال اول حتما باید نرم و سبک باشه، بدونه پرز و لبه. چون همیشه دهنش می کنه و خیلی هم از دستش می افته، سبک باشه که بهش آسیب نزنه. آویز برای روی تخت ش بگیر هم رنگی باشه هم موزیکال، خیلی به رشدش کمک می کنه.

اسباب بازی برای دو سال اول حتما باید نرم و سبک باشه، بدونه پرز و لبه. چون همیشه دهنش می کنه و خیلی ه ...

عروسکای بزرگ وسنگین موزیکال خریدم بنظرت عوضشون کنم امروز

چشم حتما ممنون از راهنماییت

خواهش می کنم عزیزم. راستی از این تل های سر قشنگ نرم ، پارچه ای هم بگیر. برای دختر لازمه، ممکنه دخترت پر مو باشه مثل برادر زاده من از همون اول گیره مو نیاز داشت ههه

اسباب بازی برای دو سال اول حتما باید نرم و سبک باشه، بدونه پرز و لبه. چون همیشه دهنش می کنه و خیلی ه ...

خرسی و کوچولو درشتم خریدم از این تک شاخا ک بزرگن هم بتونه بشینه روش هم باهاش بازی کنه هم خریدم ولی حس میکنم اسباب بازیا یکم اشتباه کردم اون عروسکای دخترونه حالا زود بودن

خواهش می کنم عزیزم. راستی از این تل های سر قشنگ نرم ، پارچه ای هم بگیر. برای دختر لازمه، ممکنه دخترت ...

مرسی عزیزم جتما 

عروسکای بزرگ وسنگین موزیکال خریدم بنظرت عوضشون کنم امروز

اصلا نمی تونه استفاده کنه که، برای دو سال اول کوچیک و نرم بگیر. دخترم 21 ماهشه، تازه عروسک موزیکال ش رو بغل می کنه ولی چون می ترسم از دستش بیافته رو پاش،  زیاد بهش نمی دم. 

استارتر میتونم بپرسم حدودا چقد هزینت شد؟باچقدمیشه یه سیسمونی ک وسایل لازمو ضروری رو داشته باشه خرید؟

خواهش میکنم عزیزم امروز قراره بهم فاکتور بده وسایلارو هموز نیاوردم خونه ولی کمد بچه از ۱۸۰۰ شروه میشد تا ۴ تومن با ویترینش بود تخت کنار مادر هم از ۷۰۰ تا ۲ تومن بود این تیکه بزرگارو فقط قیمت دارم امروز فاکتور داد بهت میگم چقد شده برای من چون منم فقط ضروریارو خریدم چیز اضافی نخریدم

خرسی و کوچولو درشتم خریدم از این تک شاخا ک بزرگن هم بتونه بشینه روش هم باهاش بازی کنه هم خریدم ولی ح ...

من اگه پول داشتم و اگر پیدا می کردم کتاب پارچه ای براش می خریدم. دختر من عاشق کتابه، هی باز می کنه می گه این؟ بعد ما باید اسمش رو بگیم. زیاد نخر، بازار هست همیشه، بعدا خودت بهتر می فهمی چی برای دخترت خوبه. 

به سلامتی بغلش کنی عزیزم.