2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 81 پست
عزیزم بستگی داره بعضی بچه ها ماشالله درشتن ک همون اول سایز یک باید بپوشی

سایز یک از سه ماهگی به بعد میشه ها؟بچه تا چهار کیلو و نیم سایز صفری که از بدو تولد تا سه ماه هست براش اندازست .مگه اینکه خیلی ریز باشه که نیو برن میخرن براش.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سایز یک از سه ماهگی به بعد میشه ها؟بچه تا چهار کیلو و نیم سایز صفری که از بدو تولد تا سه ماه هست برا ...

بچه دختر خالم ماشالله دنیا اومد چهارونیم بود برای همین میگم وگرنه پسر خودم ک سه کیلو بود همون صفر بدردش میخورد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه دختر خالم ماشالله دنیا اومد چهارونیم بود برای همین میگم وگرنه پسر خودم ک سه کیلو بود همون صفر بد ...

ماشالا به هردوشون😍

البته این شرکتا هرکدوم سایز صفر و یجور تعریف میکنن ادم گیج میشه.

مثلا یه لباس خریدم سایز صفرش انقدر کوچیک بود که تو تن خواهرزاده تازه بدنیا اومدم نرفت!یه لباسم خریدم سایز صفر که مناسب سه ماه به بعده.بیشتر از این سایز صفر و یک به ماه تولد باید دقت کنیم😕

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سایز یک از سه ماهگی به بعد میشه ها؟بچه تا چهار کیلو و نیم سایز صفری که از بدو تولد تا سه ماه هست برا ...

فکر کنم لباس سایز صفر یه دستم بخواد پس 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
فکر کنم لباس سایز صفر یه دستم بخواد پس 

ببین تو سونو اخر بچه چند کیلو هست کم و کسری و اون موقع بخر.

من نیو برن نخریدم.

حتما هم به ماه تولدی شرکتا رو لیبل لباس میزنن دقت کن.الان به دوستمون گفتم سایز صفر برا هر شرکتی انگار یجور تعریف شده

بیشتر شو خریدم خداروشکر ولی تکو توک خیلی جا افتاده انگار

انشالله قدم نی نی خوشکلت پر از خیر و برکت

😍♥️🌹

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
انشالله قدم نی نی خوشکلت پر از خیر و برکت 😍♥️🌹

فدات شم مرسی گلم تشک بازی و تاب برقی و صندلی غذا و کالسکه نخریدم 

ببین تو سونو اخر بچه چند کیلو هست کم و کسری و اون موقع بخر. من نیو برن نخریدم. حتما هم به ماه تولد ...

اره ولی خودم از رو سونوهام حدس میزنم ۳۵۰۰ اینا بشه بچم