2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 81 پست
مبارکش باشه به سلامتی بغلش بکنی قررری خانومو برای همه و منم دعا کن ننم برات ایت الکرسی میخونم

فدای تو انشالله خدا بهت هرچی میخوای بده گلم

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

سرهمی زمستون اگه از اون کاپشن گرماست حتما سایز سه بردار ک واسه سال بعدشم بشه آخه چون زیپ داره بچه می‌ره توش بزرگیش معلوم نمیشه آخه زیادم استفاده نمیشه نو میمونه رو دستت 

حداقل سه واسه سال دیگشم خوبه

بیاین باهم مهربون باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی مرسی این پیش بندو یادم رفته بود

😘بوس رو شیکمت

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
سرهمی زمستون اگه از اون کاپشن گرماست حتما سایز سه بردار ک واسه سال بعدشم بشه آخه چون زیپ داره بچه می ...

اتفاقا بزرگ برداشتم هی استرس دارم نکنه گشادش بشه اخه بچه اخر اردیبهشت میاد ب امید خدا

مبارکه گلم

من اسباب بازی نخریدم دوتا جغجغه گرفتم فقط

ولی تو لباسا بنظرم سایز صفر ینی سایزی که از بدو تولد تا سه ماهگی میپوشن رو کم خریدی.

خواهرزاده های من تند تند لباسشون کثیف میشد عوض میکردن برا همین منم محض احتیاط گفتم حداقل پنج دست و داشته باشه.

بقیه وسایلشم خوب بود.

تب سنج و دماسنج محیط هم بنظرم نیازه.من کیسه اب گرم کوچیک هم گرفتم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
عزیزم کافیه مگه قراره بعدا نخری بزرگتر بشه خودش کلی اسباب بازی میخواد ازالان دور وبرتو شلوغ نکن اونم ...

مرسی از راهنمایت عزیزم

من از سیسمونی سردرنمیارم  ولی خیلی مبارکه عزیزم انشاالله به سلامتی بغلش کنی 😍😍😍😍😍😍

فدای دل مهربونت

صاحب مغازه گفت کهنه و زیراندازمیخوای گفتم اره نمیدونم چی براش کنار گذاشتم امروز عصری برم ببینم ولی ب ...

نه نیاز نیست بچه اصلا توش نمیمونه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مبارکه گلم من اسباب بازی نخریدم دوتا جغجغه گرفتم فقط ولی تو لباسا بنظرم سایز صفر ینی سایزی که از ب ...

تب سنج گرفتم دماسنج و کیسه اب گرم نخریدم