2777
2789
نمی دونم ..لابد خوابشو بیشتر از من دوس داره هر شب من خوابم میاد ولی بخاطر اون نمی خوابم من تا حالا ...

شایدخیلی خسته بوده یاشایدازت ناراخته

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
درست مثل من  فقط فرق من با تو اینه که دیگ از اینکه من برم سمتش خسته شدم

مثل من

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😉😌😌😌😌😌😌😌

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
فقط مواظب باش مثل ظفر1 نرسیده به مدار سقوط نکنه خخخخ

برا من سقوط کرده...چن روز دیگه میفرسیمش تو مدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
تو این شب عزیز؟؟؟؟شب 22 بهمن ماه؟؟ روزشکست دشمن؟ روز پیروزی ما ؟؟؟  این بود ارمانهای امام راحل ...

😂😂😂😂😂😂

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
لباسش چیه برم بخرم

شلوار سنبادی پیرهن پاره با یه کلاه حصیری و گیوه ترجیحا پاره باشن همه شلوار پاره هم که مده هیچکس شک نمیکنه خخخخ

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
برا من سقوط کرده...چن روز دیگه میفرسیمش تو مدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوون یه خانوم ایرانی هیچوقت دست از تلاش نمیکشه خخخخ