2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون د مده شده الان لباس فضانوردی مده امشب لباس فضانوردیتو بپوش بذا اقایی ماهواره‌شو بفرسته تو مدارت ...

فقط مواظب باش مثل ظفر1 نرسیده به مدار سقوط نکنه خخخخ

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍

😂😂😂😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چرا

نمی دونم ..لابد خوابشو بیشتر از من دوس داره

هر شب من خوابم میاد ولی بخاطر اون نمی خوابم

من تا حالا پیش قدم نشدم گفتم بزار امشب پیش قدم شم شاید خوشحال شد

دلم شکست .‌‌.رفتم لباسامو عوض کردم

تهش همونه مهم مفهومه😂😂😂😂

😂😂😂😂

من تهشو بیشتر دوس دارم 😋😋😋😋🤣🤣🤣🤣

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

من ک عصر زنگ زد گفت پریود شدی یا نه گفتم چطور گفت میخام برات نوار بگیرم😂منظورشو فهمیدم گفتم اره پریودم حالش گرفتع شد😂

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
من خلبانش بودم تو اسمونا پرواز کردیم.منتها سپاه زد بال هواپیمارو ناکارمون کرد.ب خلبانی اعتماد نیس.شا ...

الان فقط باید گاریچی بشی کشتی رو میزنن هواپیما سقوط میکنه قطار از ریل میره بیرون اتوبوس میره ته دره والا گرفتار شدیما

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
نمی دونم ..لابد خوابشو بیشتر از من دوس داره هر شب من خوابم میاد ولی بخاطر اون نمی خوابم من تا حالا ...

درست مثل من 

فقط فرق من با تو اینه که دیگ از اینکه من برم سمتش خسته شدم

تو این شب عزیز؟؟؟؟شب 22 بهمن ماه؟؟ روزشکست دشمن؟ روز پیروزی ما ؟؟؟ 

این بود ارمانهای امام راحل؟؟؟؟

امام سنگتون میکنه خود دانید

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
نمی دونم ..لابد خوابشو بیشتر از من دوس داره هر شب من خوابم میاد ولی بخاطر اون نمی خوابم من تا حالا ...

😪😪😪😪😪😪😪

همسرم، پسرم، تمام ثروت و دارایی و هست و نیست منید! چشم بد ازتون دور عشقای من😍