2777
2789
😂😂😂😂😂😂

اونی که میگفت آب و برق و رایگان میکنم الان پارکینگ حرمش پولیه 

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدخیلی خسته بوده یاشایدازت ناراخته

نه ناراحت نبود ...دیشب شب کار بود....ولی از این ناراحتم که همش به فکر خودشه حالا اگه خودش دلش میخواست تا صبح هم بیدار میموند براش مهم هم نبود من خوابم بیاد....منم سرده مزاجم بر خلاف میل خودم براش آماده شده بودم که خوشحال شه آخه همیشه میگه تو پیش قدم نمیشی ‌چند بارکه مثل امشب پیش قدم شدم چون خودش دلش نمی خواسته منو نادیده گرفته...

نه ناراحت نبود ...دیشب شب کار بود....ولی از این ناراحتم که همش به فکر خودشه حالا اگه خودش دلش میخواس ...

ولش کن مردا همینن ولی شوهره من برعکسه قهرم باشیم ازرابطش نمیمونه

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

رژ قرمز جیغ ناز و عشوه الکی قردادن و تکون دادن با...ن بقیه ش رو در جریان نیستم

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
پست شما غیراخلاقیه

برا دو سال پیش تازه یادت اومده تذکر بدی

کلا کاربریمو پاک کن 

ما ک رفتیم زین سایت

....بقیشم همون ک خودتون میدونید

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫